17 Ιούλ 2024
READING

“Magic Box” στο “Bloom – Project”

2 MIN READ

“Magic Box” στο “Bloom – Project”

“Magic Box” στο “Bloom – Project”

Συνάντηση αγαπημένων προσώπων της showbiz στην εταιρική εκδήλωση της “Magic Box” στο “Bloom – Project” στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

H ανθρώπινη αλυσίδα περιπτέρων “Magic Box” πραγματοποίησε στα Νότια Προάστια την εταιρική της εκδήλωση και εγκαινίασε την εφαρμογή “Magic Box Loyalty App”, παρουσία όλου του δυναμικού της, συνεργατών αλλά και πολλών εκλεκτών επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

Τα “Magic Box” προσφέρουν κάτι παραπάνω στην καθημερινότητα του σύγχρονου καταναλωτή.

Η εταιρεία κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο που βλέπουμε το παραδοσιακό “περίπτερο”, δημιουργώντας μια ανθρώπινη αλυσίδα 37 σημείων πώλησης σε Νότια και Δυτική Αττική. Τα “Magic Box” παρέχουν στους πελάτες μια ολοκληρωμένη και συναρπαστική εμπειρία αγορών, καθώς ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους, την διευρυμένη γκάμα προϊόντων και το ανταγωνιστικό επίπεδο εξυπηρέτησης τους.

Ελένη Τσολάκη – Ειρήνη Eλ Σούκαρυ(E-Commerce Manager “Magic Box”) – Μαρία Κορινθίου – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

 

Τα “Magic Box” εγκαινίασαν την πιο πρόσφατη καινοτομία τους, το “Magic Box Loyalty App”, μια εφαρμογή που επιτρέπει να αποκτήσεις τη δική σου ψηφιακή loyalty card, προσφέροντας premium προνόμια και περισσότερη μαγεία στις καθημερινές σου αγορές. Με κάθε αγορά που πραγματοποιείς κερδίζεις πόντους, τους οποίους θα μπορείς έπειτα να εξαργυρώσεις όπως επιθυμείς. Μάλιστα, ως μέλος του app, θα έχεις πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές, αλλά και τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς, κληρώσεις και πολλές εκπλήξεις.

 

Μπορείς να κατεβάσεις το Magic Box Loyalty App δωρεάν σε iOS & Android.

Χριστίνα Φυλακτού – Κώστας Φωτόπουλος ( CEO “Magic Box” ) – Μάγδα Βεντούρα – Κώστας Τζωρτζόπουλος (CEO Deputy “Magic Box” ) – Ειρήνη Eλ Σούκαρυ ( E-Commerce Manager “Magic Box” )
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.