17 Ιούλ 2024
READING

Διάκριση για την BAT Hellas στα Sales Excellence Awards

2 MIN READ

Διάκριση για την BAT Hellas στα Sales Excellence Awards

Διάκριση για την BAT Hellas στα Sales Excellence Awards

Η BAT Hellas διακρίθηκε στα Sales Excellence Awards 2024 για την περιβαλλοντική ενέργεια ανακύκλωσης από τα προϊόντα ατμίσματος μίας χρήσης, Vuse go.

Η αναγνώριση αυτή αναδεικνύει τις καινοτόμες προσπάθειες και την αφοσίωση της εταιρείας στη βιωσιμότητα. Ειδικότερα, η BAT Hellas προχώρησε σε δράσεις ανακύκλωσης σε 5.000 σημεία πώλησης της Μικρής Λιανικής σε όλη την Ελλάδα και κατάφερε να συλλέξει συνολικά 12,5 τόνους συσκευών μίας χρήσης μέσα στο 2023. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού τοποθετήθηκαν ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης, καλώντας τους καταναλωτές να απορρίψουν υπεύθυνα τη χρησιμοποιημένη συσκευή τους.

Η διάκριση για αυτή τη δράση είναι μόνο ένα από τα πολλά βήματα που η εταιρεία έχει υλοποιήσει προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς τα τελευταία χρόνια η ανακύκλωση αποτελεί πάγιο μέλημά της. Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζει να προωθεί την πράσινη αειφορία σε κάθε τομέα δραστηριότητάς της, επιθυμώντας να συμβάλλει στην πρωτοπορία για υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές.

Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, η BAT Hellas υποστηρίζει την κυκλική οικονομία και πρωτοπορεί αναφορικά με τις βιώσιμες πρακτικές. Παράλληλα, η εταιρεία αποδεικνύει εμπράκτως ότι θέτει στο κέντρο της στρατηγικής τη βιωσιμότητα, μέσα από ενέργειες με μακροχρόνια αξία για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τη Διακυβέρνηση (ESG), προστατεύοντας το περιβάλλον και προάγοντας την υπεύθυνη κατανάλωση.

Τέτοιου είδους διακρίσεις, ενδυναμώνουν τον σκοπό του Ομίλου να δημιουργήσει μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητά του ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) μειώνοντας τον αντίκτυπο της επιχειρηματικής δραστηριότητάς της στην υγεία, προσφέροντας μεγαλύτερη επιλογή ποιοτικών προϊόντων στους ενήλικες καταναλωτές.

Η BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, με σημαντική συμβολή στην ελληνική οικονομία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, εταιρικής ευθύνης και απασχόλησης. Η εταιρεία είναι μέλος της British American Tobacco plc, ενός παγκόσμιου ηγέτη στα καταναλωτικά αγαθά που ιδρύθηκε το 1902, απασχολεί πάνω από 50.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται περισσότερες από 175 αγορές παγκοσμίως.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.