30 Απρ 2024
READING

Freitag | τσάντες κατασκευάζονται από καλύμματα φορτηγών και μπουκάλια αναψυκτικών

2 MIN READ

Freitag | τσάντες κατασκευάζονται από καλύμματα φορτηγών και μπουκάλια αναψυκτικών

Freitag | τσάντες κατασκευάζονται από καλύμματα φορτηγών και μπουκάλια αναψυκτικών

Ο κατασκευαστής τσαντών Freitag από τη Ζυρίχη δημιούργησε μια νέα σειρά προϊόντων που χρησιμοποιεί ένα νέο υλικό που αναμιγνύει ανακυκλωμένα καλύμματα φορτηγών με ανακυκλωμένο PET, την εξαιρετικά ελαφριά πολυμερή ρητίνη που χρησιμοποιείται συνήθως σε φιάλες νερού και αναψυκτικών.

Η Freitag έχει γίνει ένα μοδάτο εμπορικό σήμα που πωλεί τσάντες, πορτοφόλια και άλλα φτιαγμένα από ανακυκλωμένα καλύμματα φορτηγών. Αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια με αυτό το νέο υλικό. Και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η νέα σειρά προϊόντων – που ονομάζεται ToP από το Tarp on PET – είναι τόσο ανθεκτική όσο τα προϊόντα που παράγει μόνο από ανακυκλωμένα καλύμματα φορτηγών. Είναι όμως πιο μαλακά, ελαφρύτερα και πιο ευέλικτα και φυσικά, κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Η Freitag ξεκίνησε όταν οι ιδρυτές της Markus και Daniel Freitag αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια υφασμάτινη τσάντα εμπνευσμένη από τα πολλά φορτηγά που περνούσαν από τη Ζυρίχη το 1993. Οι τσάντες που προέκυψαν αποτελούνται από πεταμένα καλύμματα φορτηγών και είχαν άκαμπτη βιομηχανική ποιότητα και τα μοναδικά σχέδια των καλυμμάτων. Η νέα σειρά προϊόντων Tarit-on-PET της Freitag διατηρεί τις ίδιες οπτικές ιδιότητες – κάθε τσάντα είναι διαφορετική επειδή η εταιρεία εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα ανακυκλωμένα καλύμματα που διαθέτουν πολλά διαφορετικά χρώματα και μοτίβα.

Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα, τα οποία θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν μέχρι τις 14 Μαρτίου. Το F610 Cinnamon είναι μια νέα τσάντα πολλαπλών χρήσεων με κορδόνι. Η Freitag την περιγράφει ως ένα ελαφρύ σακίδιο που έχει την ίδια ευρωστία με την τσάντα μεταφοράς από το ίδιο υλικό. Το F600 Carter είναι ένα σακίδιο βαρείας φόρτωσης με ένα μεγάλο πτερύγιο στην κορυφή. Το F640 Rollin είναι μια τσάντα ώμου με επεκτάσιμο μέρος στην κορυφή. Τέλος, το F645 Phelps είναι μια τσάντα ταχυδρόμου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.