30 Απρ 2024
READING

Retail + Co-Working = Third Haus

2 MIN READ

Retail + Co-Working = Third Haus

Retail + Co-Working = Third Haus

Ο Chris Walton και η Anne Mezzenga συνεργάστηκαν με την Xenia Retail, εταιρεία τεχνολογίας point-of-sale της Μινεάπολης, για να ξεκινήσουν το Third Haus.

Αυτός ο εργασιακός και εργαστηριακός χώρος που επικεντρώνεται στο λιανικό εμπόριο σε 8,000 τετραγωνικά μέτρα στη γειτονιά Linden Hills της Μινεάπολη, πιθανόν να είναι ο πρώτος χώρος συνεργασίας που αφιερώνεται αποκλειστικά στους συμμετέχοντες στη λιανική βιομηχανία.

Η Μινεάπολη είναι μια εστία retail, τόσο μεγάλου όσο και μικρού. Αυτό περιλαμβάνει εταιρείες όπως οι Target, Best Buy, General Mills και Mall of America.

Και ενώ η εταιρική έδρα αυτών των μεγάλων εταιρειών είναι γεμάτη με μερικά από τα καλύτερα “λιανικά μυαλά” των επιχειρήσεων, υπάρχουν χιλιάδες “παίκτες” και μικρές ανεξάρτητες εταιρίες σχεδιασμού, μάρκετινγκ και PR που υποστηρίζουν αυτούς τους γίγαντες.

Αντί να συχνάζουν στα τοπικά Starbucks, ο Chris και η Anne έχουν δώσει στους εν λόγω επιχειρηματίες ένα νέο «σπίτι» στο οποίο μπορούν να συγκεντρώνονται, να αλληλεπιδρούν, να μοιράζονται ιδέες και να δοκιμάζουν έννοιες.

Οι ιδρυτές, επίσης, ελπίζουν ότι το εργαστήριο θα είναι ένα σημείο στάσης για συμβούλους και αντιπροσώπους μάρκας που βρίσκονται στην πόλη για εταιρικές συναντήσεις με το Target και το Best Buy.

Το Third Haus ανέπτυξε μια πολύ προσιτή δομή κόστoυς, σε σύγκριση με την WeWork ή μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες του co-working.

Επιπλέον, το Mall of America έχει χορηγίσει 100 συμμετοχές σε επίπεδο κοινότητας για να παρέχει πρόσβαση σε εκδηλώσεις, σεμινάρια και αποκλειστικά περιεχόμενα του Third Haus από μικρές εταιρείες.

Το Mall of America υποστηρίζει την εκτεταμένη λιανική κοινότητα Twin Cities από την λειτουργία του.

Κάνοντας μια βόλτα στο χώρο, κανείς εντυπωσιάζεται ιδιαίτερα από το νέο τους “podcast pod” μαζί με το λαμπερό σύστημα φωτισμού, Philips/Signify.

Το σύστημα φωτισμού της σειράς Interact συνδυάζει τεχνολογία LED, με δυνατότητες πλοήγησης λιανικής και location analytics που μπορούν να ωφελήσουν τόσο τον έμπορο λιανικής όσο και να δώσουν στον πελάτη μερικά από τα πλεονεκτήματα του digital shopping, εντός καταστήματος.

Εκτός από τα απαραίτητα ολόλευκα τραπέζια συνεργατικής εργασίας, το Third Haus διαθέτει ένα μεγάλο εργαστήριο μακέτας και επίδειξης, το οποίο αποκαλείται “the retail experience studio “.

Ο μεγάλος ανοιχτός χώρος επιτρέπει στους εμπόρους λιανικής και στους κατασκευαστές να δοκιμάσουν τις πρωτότυπες ιδέες και εμπορεύματα σε ιδανικές συνθήκες φωτισμού.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.