30 Απρ 2024
READING

Η Asda παρουσιάζει τα Food Boxes

1 MIN READ

Η Asda παρουσιάζει τα Food Boxes

Η Asda παρουσιάζει τα Food Boxes

Η βρετανική εταιρεία λιανικής Asda κυκλοφόρησε ένα κουτί τροφίμων που περιέχει μια επιλογή από βασικά είδη σούπερ μάρκετ.

Περιέχει 31 προϊόντα, όπως δημητριακά, ψωμί, ζυμαρικά, κονσερβοποιημένα φρούτα και λαχανικά, σάλτσες, μαρμελάδες, τσάι και γάλα μακράς διαρκείας, καθώς και μια επιλογή από λιχουδιές.

Τα food boxes, είναι διαθέσιμα σε όλους. Έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιήσουν την εμπειρία αγορών για τους ευάλωτους πελάτες αλλά και για εκείνους που μένουν στο σπίτι λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας κοροναϊού.

Ο Mike Snell, διευθύνων σύμβουλος προμηθειών της Asda, σχολίασε: «Για ευάλωτα άτομα σε ολόκληρη τη χώρα, η διαμονή στο σπίτι και η αδυναμία να πάνε στο σούπερ μάρκετ είναι μια δύσκολη προοπτική.

«Στην Asda, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε στη μείωση της πίεσης στους πελάτες μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ελπίζουμε ότι προσφέροντας το food box μας σε προσιτή τιμή, μπορούμε να βοηθήσουμε και να κάνουμε τις ζωές αυτές λίγο πιο εύκολες, δίνοντας στους ανθρώπους σιγουριά ότι τα ντουλάπια τους θα είναι καλά εφοδιασμένα χωρίς άγχος. “

Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν το food box στο διαδίκτυο για 30 £, -τιμή που  περιλαμβάνει τις χρεώσεις παράδοσης- και να παραλάβουν στην πόρτα τους εντός δύο ημερών, πρόσθεσε η Asda.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.