30 Απρ 2024
READING

Πολλές μικρές επιχειρήσεις μπήκαν στο eBay  κατά την διάρκεια της πανδημίας

1 MIN READ

Πολλές μικρές επιχειρήσεις μπήκαν στο eBay  κατά την διάρκεια της πανδημίας

Πολλές μικρές επιχειρήσεις μπήκαν  στο eBay  κατά την διάρκεια της πανδημίας

Ως αποδοτική και ενδεχομένως μοναδική διέξοδο να απευθυνθούν στην αγορά αντιμετώπισαν οι μικρού και μεσαίου μεγέθους λιανεμπορικές επιχειρήσεις της Μεγάλης Βρετανίας την καταφυγή τους στο eBay, έπειτα από το αναγκαστικό κλείσιμο των καταστημάτων τους στο πλαίσιο αντιμετώπισης και προστασίας απέναντι στις υγειονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Βρετανικός βραχίονας του δημοφιλούς online marketplace, κατά την διάρκεια του τελευταίου μήνα, περισσότεροι από 50.000 νέοι πωλητές, πρωτίστως μικρομεσαίοι retailers που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα από ρούχα και αξεσουάρ μόδας μέχρι υποδήματα και παιχνίδια, εντάχθηκαν στις τάξεις του.

 Ο δε μέσος ρυθμός ένταξης καινούριων επιχειρήσεων-πωλητών στο βρετανικό eBay σε καθημερινή βάση διπλασιάστηκε ενόσω διαρκεί η πανδημία του Covid-19, ενώ το 25% εξ’ αυτών εδρεύουν στο Λονδίνο.

 Προκειμένου να κάνει περισσότερο θελκτική την συνεργασία με τις μικρομεσαίου μεγέθους λιανεμπορικές επιχειρήσεις, το eBay προχώρησε στην λήψη σειράς μέτρων με διευκολυντικό χαρακτήρα, όπως λ.χ. την πλήρη απαλλαγή αμοιβών για την προσθήκη και πώληση προϊόντων μέσω του online marketplace μέχρι τα τέλη Ιουλίου, την παροχή δίμηνου χρόνου χάριτος για την καταβολή πληρωμών κ.ο.κ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.