30 Απρ 2024
READING

Τα polo κατά παραγγελία η νέα ιδέα της Ralph Lauren

2 MIN READ

Τα polo κατά παραγγελία η νέα ιδέα της Ralph Lauren

Τα polo κατά παραγγελία η νέα ιδέα της Ralph Lauren

Οι μάρκες έχουν δοκιμάσει τη δυνατότητα μαζικής προσαρμογής εδώ και χρόνια, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για να λειτουργήσουν με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο; Η απάντηση είναι ναι, όσον αφορά την Ralph Lauren.

Η εταιρεία διαθέτει ένα πρόγραμμα παραγωγής κατ ‘απαίτηση που ονομάζεται Create-Your-Own, επιδιώκει να αξιοποιήσει αυτή την δυνατότητα με το λανσάρισμα της λειτουργίας “The Made-to-Order Polo” στον καταναλωτή.

Κάθε polo που κατασκευάζεται  δημιουργείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αγοραστή, χωρίς κανένα από τα πόλο να έχει γίνει πριν από την παραγγελία. Η Ralph Lauren χρησιμοποιεί την τεχνολογία «flat-knit» για να φτιάξει τα polos που διατίθενται σήμερα σε έξι σχέδια και 24 συνδυασμούς χρωμάτων. Η μάρκα είπε ότι αυτό θα ανοίξει εκατοντάδες δυνατότητες σχεδιασμού καθώς οι πελάτες επιλέγουν χρώματα για το σώμα του polo, τα μανίκια και το κολάρο του. Περαιτέρω προσαρμογή είναι διαθέσιμη στα μανίκια προσθέτοντας γράμματα, λέξεις ή αρχικά.

Η Ralph Lauren σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερες επιλογές, όπως νέα γραφικά σχέδια, λογότυπα και περιορισμένες εκδόσεις.Η εταιρεία είπε ότι η δημιουργία polo μέσω του μοντέλου ειδικής παραγγελίας παρέχει πολλαπλά επιχειρηματικά οφέλη. Βοηθά στη μείωση του αποθέματος που διατηρεί η Ralph Lauren, προωθεί την ταχεία εκπλήρωση και ικανοποιεί τις επιθυμίες των πελατών της. Στο τέλος μειώνει επίσης την ανάγκη για μείωση τιμών, καθώς τα προσαρμοσμένα προϊόντα δεν απαιτούν εκπτώσεις από τις αρχικές τιμές.

Το μοντέλο προσαρμογής θα βοηθήσει τη Ralph Lauren να μειώσει τα απορρίμματα υλικών, επίσης, να μειώσει το κόστος παραγωγής και να κρατήσει το προϊόν μακριά από χώρους υγειονομικής ταφής.

Η δημιουργία προσαρμοσμένου προϊόντος είναι μια αρκετά περίπλοκη και απαιτητική διαδικασία, αλλά με την πλατφόρμα παραγωγής κατά παραγγελία, δημιουργήθηκε μια ψηφιακή λύση που αυτοματοποιεί τη ροή δεδομένων από το σημείο αγοράς των καταναλωτών απευθείας στο εργοστάσιο, η οποία επιτρέπει στην εταιρεία να δημιουργήσει και να παραδώσει ένα εντελώς προσαρμοσμένο προϊόν σε μόλις δυο εβδομάδες.

Η Ralph Lauren ξεκινά καμπάνια marketing σε βασικές αγορές ενώ και τα καταστήματα λιανικής της μάρκας και οι επιλεγμένες τοποθεσίες χονδρικής θα παρουσιάσουν επίσης την νέα δυνατότητα. Η Polo επιδιώκει περαιτέρω να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων Snapchat και TikTok, για να δημιουργήσει buzz γύρω από τις προσπάθειές της κατά παραγγελία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.