30 Απρ 2024
READING

Το Amazon θα προσφέρει ανέπαφες συναλλαγές εύκολα και γρήγορα στο νέο στάδιο στο Σιατλ

2 MIN READ

Το Amazon θα προσφέρει ανέπαφες συναλλαγές εύκολα και γρήγορα στο νέο στάδιο στο Σιατλ

Το Amazon θα προσφέρει ανέπαφες συναλλαγές εύκολα και γρήγορα στο νέο στάδιο στο Σιατλ

Το αθλητικό στάδιο στο Σιάτλ που πρόκειται να ανοίξει σύντομα, με μηδενική εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα, θα διαθέτει τις πρωτοποριακές ανέπαφες επιλογές αγορών και πληρωμών της Amazon. Η αρένα πήρε την ονομασία Climate Pledge Arena και ιδρύθηκε το 2019 από το Amazon και το δίκτυο για την κλιματική αλλαγή Global Optimism, το οποίο καλεί τους υπογράφοντες να έχουν καθαρό μηδενικό άνθρακα σε όλες τις επιχειρήσεις τους έως το 2040.

Η νέα εγκατάσταση αναμένεται να είναι η πρώτη αρένα στον κόσμο που θα λάβει πιστοποίηση μηδενικής εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα και θα έχει πλήρως ηλεκτρικές λειτουργίες που θα τροφοδοτούνται με 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια, τόσο από ηλιακούς συλλέκτες όσο και από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας εκτός του χώρου. 

Επιπλέον, η Climate Pledge Arena θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία Just Walk Out του Amazon με πληρωμή Amazon One, δηλαδή σκανάροντας την παλάμη των πελατών της,  για να κάνει την εμπειρία αγορών μέσα στο στάδιο πιο αποτελεσματική και να μειώσει τους χρόνους αναμονής. Ακόμα, θα υπάρχουν στο χώρο καταστήματα τροφίμων και ποτών που είναι επίσης εξοπλισμένα με την τεχνολογία Just Walk Out και το Amazon One. 

Οι πελάτες που επισκέπτονται τα καταστήματα που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Just Walk Out στο Climate Pledge Arena μπορούν να εισάγουν την πιστωτική τους κάρτα στις πύλες εισόδου της τοποθεσίας για να ψωνίσουν ή μπορούν να τοποθετήσουν την παλάμη τους πάνω από μια συσκευή Amazon One για να εισέλθουν. Μόλις μπουν μέσα, οι πελάτες μπορούν να πάρουν ότι επιθυμούν και να φύγουν αφού τελειώσουν τα ψώνια τους, ενώ οι συναλλαγές θα έχουν γίνει αυτόματα ανάλογα τι παίρνουν ή τι επιστρέφουν στα ράφια του καταστήματος. Για εγγραφή σε αυτό το σύστημα αρκεί μια επίσκεψη στα κιόσκια του Amazon που βρίσκονται στο χώρο.

Η Climate Pledge Arena θα είναι ο δεύτερος χώρος διεξαγωγής παραστάσεων και αγώνων που θα διαθέτει την πληρωμή με την παλάμη Amazon One. Έτσι, θα υπάρχει η δυνατότητα να  οι επισκέπτες να ψωνίζουν γρήγορα και χωρίς κόπο όταν απολαμβάνουν μια συναυλία ή έναν αγώνα στη αρένα, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τόσο της τεχνολογίας Just Walk Out όσο και του Amazon One.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.