30 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Bolt για το πιο απλό checkout

2 MIN READ

Campaign of the Day: Bolt για το πιο απλό checkout

Campaign of the Day: Bolt για το πιο απλό checkout

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μια νέα καμπάνια τιμά την υπόσχεση της αμερικανικής εταιρείας τεχνολογίας Bolt για το πιο απλό checkout που μπορούν να προσφέρουν τα e-shops στους πελάτες τους. Τα τρία σποτ εξηγούν με λεπτό χιούμορ, έντονα χρώματα και γρήγορο ρυθμό, πώς ένας οποιοσδήποτε, τυχαίος καταναλωτής μπορεί μέσω της απλούστευσης της διαδικασίας του checkout, να μετατραπεί σε πιστό και, κυρίως, διά βίου πελάτη.

Βασικοί πρωταγωνιστές, δύο χαρακτηριστικοί τύποι καταναλωτών, η ντίβα που ψάχνει πάντα για προσφορές (Discount Diva) και ο πολυάσχολος e-shopper Multi-tabster.

Η Discount Diva λατρεύει το hig end στιλ και τη μεγάλη ζωή που μπορεί να αποκτήσει μέσω προσφορών και εκπτώσεων. Ενώ ο Multi-tabster έχει ένα εκατομμύριο καρτέλες ανοιχτές στον υπολογιστή του, κάνει γιόγκα ενώ ποτίζει τα φυτά του, ξυρίζεται ενώ ψήνει και βγάζει φωτογραφίες στα social media ενώ ασκείται. Και όταν πρόκειται για αγορές, είναι σχεδόν πολύ αποσπασμένος για να τις ελέγξει και να προχωρήσει μέχρι το τέλος με καθεμία από αυτές.

Με ένα εύκολο checkout που δίνει τη δυνατότητα στους e-retailers να μετατρέπουν τους ανώνυμους επισκέπτες αγοραστές σε μέλη που δημιουργούν και διατηρούν ενεργό το λογαριασμό τους, η Bolt υπόσχεται ότι μπορεί να μεταμορφώσει κάθε τύπο αγοραστή σε πελάτη.

Τα σποτ είναι παραγωγής της εταιρείας kaboom, σε σκηνοθεσία των Plummer/Strauss.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.