29 Απρ 2024
READING

Η ταχέως αναπτυσσόμενη Five Below κάνει μεγάλο άνοιγμα στο Μανχάταν

2 MIN READ

Η ταχέως αναπτυσσόμενη Five Below κάνει μεγάλο άνοιγμα στο Μανχάταν

Η ταχέως αναπτυσσόμενη Five Below κάνει μεγάλο άνοιγμα στο Μανχάταν

Ο μεγάλος retailer Five Below έχει κάνει το ντεμπούτο τoy στο Μανχάταν, ανοίγοντας νέο κατάστημα 4.000 τετραγωνικά μέτρα στο Fifth Avenue, μεταξύ της 44ης και 45ης οδού.

Το κατάστημα πωλεί τα πάντα από αξεσουάρ smartphone και ηχεία Bluetooth έως προϊόντα μόδας και ομορφιάς μέχρι παιχνίδια και καραμέλες, με όλα τα αντικείμενα να έχουν τιμή $ 5 ή λιγότερο. Εισερχόμενοι στο χώρο, οι πελάτες καλωσορίζονται από ένα τεράστιο χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων με μια τοιχογραφία σχεδιασμένη για share στο Instagram. Η πολύχρωμη τοιχογραφία προσθέτει στη διασκεδαστική, ευχάριστη εμπειρία αγορών.

Σύμφωνα με την εκτεταμένη δέσμευση των Five Below για παιχνίδια, το νέο κατάστημα διαθέτει ένα τεράστιο τμήμα παιχνιδιών. Διαθέτει επίσης μια περιοχή προϊόντων “Big Apple”.

Το άνοιγμα του καταστήματος στη Fifth Avenue φέρνει τον αριθμό των καταστημάτων Five Below στα 746. Σχεδιάζει να έχει περίπου 750 σημεία μέχρι το τέλος του έτους. Τον Σεπτέμβριο, ο έμπορος λιανικής πώλησης επιβεβαίωσε το δυναμικό των καταστημάτων του στα 2.500 συν.

“Η ομάδα μας για αναζήτηση ακινήτων συνεχίζει να εργάζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο για την εύρεση εξαιρετικών θέσεων σε ζωντανά εμπορικά κέντρα με σταθερή κίνηση, ενώ οι ομάδες κατασκευής, σχεδίασης και ανοίγματος καταστημάτων κάνουν μια καταπληκτική δουλειά προετοιμασίας των καταστημάτων για να ανοίξουν.”δήλωσε ο CEO, Joel Anderson τον Σεπτέμβριο, για την τριμηνιαία αναφορά της αλυσίδας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.