16 Μάι 2024
READING

Champion | Η εμβληματική μάρκα αθλητικών ειδών συνεχίζει να επεκτείνει την αλυσίδα καταστημάτων της

2 MIN READ

Champion | Η εμβληματική μάρκα αθλητικών ειδών συνεχίζει να επεκτείνει την αλυσίδα καταστημάτων της

Champion | Η εμβληματική μάρκα αθλητικών ειδών συνεχίζει να επεκτείνει την αλυσίδα καταστημάτων της

Η Champion Athleticwear, η μάρκα αθλητικών ενδυμάτων σχεδόν 100 ετών, καλύπτει τον “χαμένο χρόνο”.

Η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, στο Λος Άντζελες, και από τότε έχει ανοίξει τοποθεσίες στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο. Τώρα ανοίγει το τέταρτο, μεγέθους 900 τετραγωνικά μέτρα , στην οδό Newbury στη Βοστώνη.

“Η πόλη αποτελεί από καιρό, το βορειοανατολικό προπύργιο για την επωνυμία Champion και ανυπομονούμε να έχουμε μια σημαντική παρουσία στην Newbury Street για τα επόμενα χρόνια καθώς ενσωματώνουμε στην κοινότητα εκδηλώσεις, μοναδικά προϊόντα και προσαρμογές”, δήλωσε ο David Robertson, διευθυντής μάρκετινγκ της μάρκας. “Με αυτό το νέο κατάστημα, επιδιώκουμε να προσφέρουμε μια πραγματικά συναρπαστική, αισθητική εμπειρία του brand, όπου οι πελάτες θα φεύγουν από εδώ με κάτι περισσότερο από ένα ποιοτικό προϊόν Champion”.

Το κατάστημα περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα που διατίθεται μόνο στο κατάστημα της Βοστώνης, καθώς και επιτόπου προσαρμογή που θα περιλαμβάνει “μπαλώματα” με θέμα την Champion και τη Bοστώνη. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τα δικά τους έτοιμα ενδύματα με συνδυασμούς. Οι εθνικές και τοπικές συνεργασίες σε προιόντα θα κυκλοφορούν επίσης στο κατάστημα.

Προωθώντας τους δεσμούς του με την τοπική κοινότητα, το κατάστημα διαθέτει τοιχογραφίες από τούβλα ζωγραφισμένα από καλλιτέχνες με θέμα την ανθρωπότητα και εμπνευσμένες τόσο από την κοινοτική κουλτούρα της Βοστώνης όσο και από σχέδια της Champion. Στο εσωτερικό, η κληρονομιά της Champion εμφανίζεται με επιλεγμένα αρχειακά στοιχεία που θα χρονολογούνται από ιστορικά σημεία της μάρκας και από μια προθήκη τρόπαιων.

Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την ακεραιότητα του ιστορικού χώρου ενώ παράλληλα εισάγει στοιχεία που φέρνουν στη ζωή το αθλητικό DNA και την κληρονομιά της μάρκας μέσω ενός σύγχρονου ύφους του τρόπου ζωής. Τα στοιχεία σχεδιασμού περιλαμβάνουν αντικείμενα όπως παλαιού τύπου είδη μπάσκετ και μια ιστορική ταπετσαρία που περιλαμβάνει μια συλλογή από διαφημίσεις, καταλόγους και άλλες εικόνες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.