03 Μάι 2024
READING

Τα μαγικά πάνινα παπούτσια της Vans που περίμεναν οι οπαδοί του Harry Potter

2 MIN READ

Τα μαγικά πάνινα παπούτσια της Vans που περίμεναν οι οπαδοί του Harry Potter

Τα μαγικά πάνινα παπούτσια της Vans που περίμεναν οι οπαδοί του Harry Potter

Είστε fan του Harry Potter και φοράτε αθλητικά παπούτσια; Έχουμε νέα για εσάς! H Vans κυκλοφόρησε μια συλλογή με θέμα τον Harry Potter. Υπάρχουν τέσσερα σχέδια που παίρνουν το όνομά τους από καθέναν από τους οίκους του Hogwarts School of Witchcraft & Wizardry.

Οι σχεδιαστές είχαν το πολύ δύσκολο έργο να πάρουν ένα κλασικό μοντέλο Vans και να εντοπίσουν τον οίκο που τον αντιπροσωπεύει καλύτερα. Έτσι, για παράδειγμα, το Slytherin αποτυπώνεται με ένα Era με κορδόνια σε μαύρο και πράσινο φίδι. Το Gryffindor, ο οίκος του Harry Potter, αποτυπώνεται με ένα πάνινο παπουτσιών Sk8-Hi στην χαρακτηριστική πράσινη και πορτοκαλί παλέτα του οίκου, που ολοκληρώνεται με τον έμβλημα του δράκου στο πλάι.

Η Vans βρίσκεται σε ένα μακρύ δρόμο συνεργασιών, πρόσφατα μεταμορφώνοντας τις εμβληματικές της σιλουέτες υποδημάτων μέσα από συνεργασίες με θρύλους της rock όπως οι Led Zeppelin και ο David Bowie.

Αυτή η νέα συνεργασία αξιοποιεί το γεγονός ότι η μάρκα του Harry Potter είναι ακόμα ζωντανή και πολύ περισσότερο από μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του τελευταίου βιβλίου της σειράς. Αλλά περισσότερο από αυτό, αυτή η συλλογή Vans δίνει στο brand ένα νέο επίπεδο φρεσκάδας.

Ενώ τα περισσότερα είδη εξοπλισμού Harry Potter περιλαμβάνουν πράγματα όπως μπλουζάκια και παιχνίδια, αυτά τα αθλητικά παπούτσια ενσωματώνουν εικόνες από τις ταινίες και τα βιβλία και τα μετατρέπουν σε κομψά πάνινα παπούτσια που θα μπορούσαν ακόμη και να δελεάσουν και καταναλωτές που δεν είναι superfans της σειράς βιβλίων και ταινιών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.