18 Μάι 2024
READING

Η Abercrombie & Fitch υποστηρίζει ότι τα μικρότερα καταστήματα είναι το μέλλον

3 MIN READ

Η Abercrombie & Fitch υποστηρίζει ότι τα μικρότερα καταστήματα είναι το μέλλον

Η Abercrombie & Fitch υποστηρίζει ότι τα μικρότερα καταστήματα είναι το μέλλον

Ενώ η Abercrombie & Fitch δήλωσε ότι θα κλείσει τρία ακόμη από τα flagship καταστήματα της, θα ανοίξει επιπλέον καταστήματα μικρότερου μεγέθους και θα συρρικνώσει μερικά από τα υπάρχοντα καταστήματα της σε μια προσπάθεια να κρατήσει ζωντανή την κυκλοφορία σε αυτά.

“Αυτό που έχουμε μάθει από τους καταναλωτές είναι ότι πραγματικά απολαμβάνουν τους μικρότερους χώρους”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Fran Horowitz σε συνέντευξή του. “Υπάρχει μια πιο οικεία αίσθηση σε αυτούς και ο πελάτης προτιμά αυτήν την αλληλεπίδραση “one-on-one”. “

Η απόφαση να κλείσουν τρία ακόμη flagship – ένα Hollister στη Νέα Υόρκη και ένα Abercrombie στην Ιαπωνία και ένα στο Μιλάνο – ήταν επειδή αυτή είναι μια μορφή που ο πελάτης της Abercrombie “δεν ανταποκρίνεται σήμερα”, πρόσθεσαν.

Αντ ‘αυτού, η Abercrombie θα κάνει 85 ανακαινίσεις καταστημάτων το 2019, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων για το εμπορικό σήμα της Hollister, μετά από 70 που έφτιαξε το 2018.

Αυτό συνεπάγεται για τον retailer είτε να κλείσει ένα μεγαλύτερο κατάστημα σε ένα εμπορικό κέντρο και να ανοίξει ένα μικρότερο σε κοντινή απόσταση, “τεμαχίζοντας” ένα μεγαλύτερο κατάστημα για να καταλαμβάνει λιγότερα τετραγωνικά ή να ανοίξει μια μικρή θέση σε μια εντελώς νέα τοποθεσία.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Abercrombie δοκιμάζει επίσης τα pop-up καταστήματα – πρόσφατα πραγματοποίησε μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία στο Roosevelt Field Mall στην Garden City της Νέας Υόρκης για να δοκιμάσει αυτήν την αγορά.

Ως αποτέλεσμα, η Abercrombie θα ολοκληρώσει το 2019 με περισσότερα καταστήματα από ό, τι η εταιρεία είχε το 2018, αλλά λιγότερα τετραγωνικά μέτρα συνολικά, που είναι ο απώτερος στόχος του λιανοπωλητή, δήλωσε ο Horowitz.

Ο έμπορος έληξε το πρώτο τρίμηνό του με 660 καταστήματα στις ΗΠΑ και 197 στο εξωτερικό. Καθώς η Abercrombie έχει συρρικνώσει δεκάδες καταστήματα τα τελευταία δύο χρόνια, ο διευθύνων σύμβουλος είπε ότι αυτά τα ανακαινισμένα σημεία μικρότερου μεγέθους εξακολουθούν να φέρνουν τις ίδιες πωλήσεις – αν όχι και καλύτερες – όπως μεγαλύτερα καταστήματα, καθιστώντας τα  “θετική κίνηση κερδοφορίας”.

Στα 85 καταστήματα που προορίζονται για ανακατασκευή το 2019, η Abercrombie πραγματοποιεί επίσης αναβαθμίσεις υπηρεσιών όπως την προσθήκη επιλογής παραλαβής παραγγελιών μέσω διαδικτύου.

Και οι πωλητές των καταστημάτων θα έχουν νέες φορητές συσκευές για να βοηθήσουν τους πελάτες να ψωνίσουν το κατάστημα, εντοπίζοντας τα στοιχεία που θέλουν.

Ο λιανοπωλητής ανοίγει και φωτίζει αυτά τα καταστήματα, καθώς και οι Abercrombie και Hollister είναι πασίγνωστες για τους σκοτεινούς και γεμάτους δωμάτια χώρους σε εμπορικά κέντρα.

“Οι ιδιοκτήτες των εμπορικών κέντρων εκτιμούν που πραγματοποιούμε αυτές τις επενδύσεις”, ανέφερε ο Horowitz. «Είναι σημαντικοί για εμάς. Είμαστε σημαντικοί γι ‘αυτούς. “

Οι μετοχές της Abercrombie μειώθηκαν περισσότερο από 24% μετά την ανακοίνωση του λιανοπωλητή ενδυμάτων ότι οι πωλήσεις των ίδιων καταστημάτων σε τριμηνιαία βάση ήταν μικρότερες από τις προσδοκίες των αναλυτών και η ορμή στη μάρκα Hollister φάνηκε να επιβραδύνεται.

Ο Horowitz είπε ότι η αδυναμία της οφείλεται στο γεγονός ότι η συνολική κυκλοφορία εμπορικών κέντρων στις Η.Π.Α. ήταν πεσμένη και εξακολουθεί να πέφτει.

“Η κίνηση των εμπορικών κέντρων συνολικά έχει μειωθεί εδώ και αρκετά χρόνια”, ανέφερε. “Ευτυχώς για εμάς, η κυκλοφορία μας για το Q1 και η αρχή του Q2 την έχουν ξεπεράσει.”

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.