02 Μάι 2024
READING

Η Harley-Davidson θα παρουσιάσει μηχανές 250-500cc το 2020

3 MIN READ

Η Harley-Davidson θα παρουσιάσει μηχανές 250-500cc το 2020

Η Harley-Davidson θα παρουσιάσει μηχανές 250-500cc το 2020

Η Harley-Davidson έχει ένα επεκτατικό σχέδιο και θέλει να εισέλθει σε νεότερα τμήματα τα επόμενα χρόνια, ένα από τα οποία θα είναι ο νέος τομέας των 250-500 cc που θα παρουσιαστούν το επόμενο έτος.

Ενώ ο κατασκευαστής έχει ήδη μοιραστεί τα σχέδια μιας adventure μοτοσικλέτας, μιας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας και άλλων, η τελευταία εξέλιξη επιβεβαιώνει ότι η εταιρία παρακολουθεί επίσης το τμήμα μοτοσικλετών υψηλής ποιότητας, το οποίο θα δώσει ώθηση στις αναδυόμενες αγορές ανά τον κόσμο.

Η ανακοίνωση έρχεται από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Harley, Matt Levatich, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξέλιξη ως μέρος του σχεδίου ανάπτυξης “More Roads to Harley-Davidson”.

Οι νέες μοτοσικλέτες μικρότερου κυβισμού θα εξυπηρετήσουν αρκετές αναδυόμενες αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Ινδία.

Ο κ. Matt Levatich δήλωσε: “Η πρόοδος του More Roads στο πρώτο τρίμηνο περιλάμβανε βήματα προς μια εταιρική σχέση για μια νέα προσφορά μικρότερων μηχανών στην Ασία, για να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας σε αυτή την περιοχή.

Είμαστε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μακριά από την κυκλοφορία του πρώτου μας μοντέλου που θα βοηθήσει στην πρόσβαση σε εκατομμύρια πελάτες σε αναδυόμενες αγορές στην περιοχή. “

Ήταν μια θαρραλέα κίνηση όταν η Harley-Davidson παρουσίασε παγκοσμίως τις Street 750 και Street 500 ως τις πιο προσιτές προσφορές της το 2013.

Οι entry-level cruiser μηχανές προσέδωσαν στον κατασκευαστή καλύτερη παρουσία σε διάφορες αναδυόμενες αγορές, όπου το εμπορικό σήμα ήταν πλέον προσβάσιμο.

Με το τμήμα 250-500 cc, η Harley θα ξεπεράσει έναν μεγάλο αριθμό από τους σημαντικότερους παίκτες και κυρίως  την Royal Enfield, οι οποίοι σήμερα κυβερνούν αυτόν τον χώρο στην Ινδία.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο κατασκευαστής μηχανών με έδρα το Chennai επεκτείνει την παρουσία του και έχει εκπονήσει σχέδια να οδηγήσει το τμήμα μοτοσικλετών middleweight.

Η νέα Interceptor 650 και η Continental GT 650 πλησιάζουν τη σειρά Harley Street σε τιμές και εκτόπισμα. Επιπλέον, υπάρχουν και οι προσφορές που θα προκύψουν από την εταιρική σχέση Triumph-Bajaj η οποία σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει μια μικρού μεγέθους Street Twin.

BMW, KTM, Yamaha και Honda είναι ήδη παρούσες σε αυτό το χώρο.

Οι μικρότερες προσφορές δυναμικότητας θα είναι σίγουρα ένας συναρπαστικός χώρος στα επόμενα χρόνια και θα προσφέρουν ένα μεγάλο χώρο για την ανάπτυξη της Harley-Davidson.

Η μικρότερη μοτοσυκλέτα της εταιρείας παγκοσμίως είναι η Street 500 και η νέα μοτοσυκλέτα 250-300cc θα μπορούσε να είναι μία ακόμα μικρότερη με το  σήμα Street.

Οι Harleys μικρότερων κυβικών θα απευθύνονται σε νέους αγοραστές που θέλουν να δημιουργήσουν μια σύνδεση με το ιστορικό σήμα, χωρίς να ξοδέψουν πάρα πολλά χρήματα.

Θα βοηθήσει επίσης τον όγκο της κατασκευής μάρκας παγκοσμίως, πράγμα που σημαίνει τυποποιημένη παραγωγή για καλύτερες οικονομίες κλίμακας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα Harley θα είναι διαθέσιμες τους ερχόμενους μήνες και ελπίζουμε να ακούσουμε κάτι επίσημο στις εκθέσεις μοτοσυκλέτας αργότερα μέσα στο χρόνο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.