03 Μάι 2024
READING

Bose Frames | Chic γυαλιά ηλίου με ηχεία

4 MIN READ

Bose Frames | Chic γυαλιά ηλίου με ηχεία

Bose Frames | Chic γυαλιά ηλίου με ηχεία

Τα Bose Frames, όπως ονομάζονται τα γυαλιά ηλίου, φαίνονται υπέροχα. Το σχέδιο είναι αρκετά μοντέρνο και έρχεται σε δύο παραλλαγές σε σχήμα, το Alto και το Rondo.

Και τα δύο είναι κλασσικά, αλλά το Alto πιο τετράγωνο, ενώ το Rondo έχει πιο καμπυλωτό σχήμα.

Παρόλο που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι βραχίονες τους είναι πιο φαρδύς από τα συμβατικά γυαλιά ηλίου, δεν φαίνονται υπερβολικά μεγάλα.

Επίσης, δεν είναι βαριά, με εφαρμογή στη μύτη και τα αφτιά σας όπως τα κανονικά γυαλιά ηλίου. Στην πραγματικότητα, έχουν ελαφριά αίσθηση.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε άλλους φακούς, αφαιρώντας τους εργοστασιακούς, αντικαθιστώντας τους σε δευτερόλεπτα.

Οι μη- polarized φακοί κοστίζουν 19,95 δολάρια, οι polarized είναι στα 29,95 δολάρια.

Το γεγονός της έλλειψης ακουστικών: ενώ τα προηγούμενα χρόνια τα γυαλιά με μουσικές δυνατότητες σας ανάγκαζαν να φορέσετε ακουστικά, εδώ η μουσική παρέχεται από ηχεία στους βραχίονες, σωστά τοποθετημένα να κάθονται ακριβώς πάνω και μπροστά από τα αυτιά σας και για να ωθούν τη μουσική ακριβώς ευθεία μέσα.

Αυτό όχι μόνο φαίνεται καλύτερο, σημαίνει ότι δεν είστε τόσο αποκομμένοι από τον κόσμο γύρω σας.

Αναρωτιέστε τι γίνεται με όλους τους γύρω σας; Αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφυγή ήχου.

Η Bose λέει ότι ακόμα και όταν τα γυαλιά είναι σε πλήρη ένταση, μόνο το 1% του ήχου διαρρέει μέσα στο δωμάτιο.

Αυτό βασίζεται σε δύο πράγματα, και τα δύο πολύ έξυπνα. Κατ ‘αρχάς, το ηχείο είναι ευθυγραμμισμένος ακριβώς για να διασκεδάσει τα ευαίσθητα αυτιά σας, καθοδηγώντας το θόρυβο απευθείας στο κανάλι του αυτιού σας.

Δεύτερον, και αυτό είναι ακόμη πιο έξυπνο, αυτά τα γυαλιά ηλίου έχουν επιπλέον εξαρτήματα σχεδιασμένα για να ελαχιστοποιούν τον ήχο που διαφεύγει από τον χρήστη.

Στους βραχίονες υπάρχουν ακουστικές θύρες που εκπέμπουν ήχο. Ο ήχος που δημιουργούν οι θύρες είναι εκτός φάσης με τη μουσική να μπαίνει στα αυτιά σας.

Το αποτέλεσμα είναι ότι ο θόρυβος που αποδίδουν οι ακουστικές θύρες στην κάθε πλευρά πλευρά και στο κάτω μέρος καταστέλλει το 99% του ήχου που δεν κατευθύνεται προς το αυτί.

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η Bose το έχει σκεφτεί αυτό. Η εταιρεία είναι κυρίαρχη στην ακύρωση θορύβου, χρησιμοποιώντας τη για να ακυρώνει τον ήχο από τον έξω κόσμο όταν φοράτε ακουστικά.

Ιδανικό, για παράδειγμα, σε ένα αεροπλάνο. Λειτουργεί χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο που ακούει τον εξωτερικό θόρυβο για να μετράει τον ήχο του περιβάλλοντος.

Αυτός ο θόρυβος αντιστρέφεται στην φάση και τροφοδοτείται πίσω στα ακουστικά. Το εκτός φάσης “αντι-θορυβικό” ακυρώνει τον πραγματικό θόρυβο.

Ακούγεται παράξενο, αλλά το τέχνασμα πιάνει. Επομένως, τα γυαλιά ηλίου δεν ακυρώνουν το θόρυβο, αλλά αυτή είναι μια έξυπνη εφαρμογή διαφορετικής, αλλά σχετικής τεχνολογίας.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η οποία είναι λίγο πάνω από τρεις ώρες, διατηρείται από ένα σύστημα που ξέρει πότε έχετε βγάλει τα γυαλιά ηλίου και τα έχετε αφήσει κάτω.

Όταν το κάνετε, η αναπαραγωγή μουσικής σταματά.

Ένα κουμπί πολλαπλών λειτουργιών στο βραχίονα σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του ήχου όταν τα φορέσετε ξανά, να κάνετε παύση ενός κομματιού και ούτω καθεξής.

Η επαναφόρτιση της μπαταρίας διαρκεί μερικές ώρες, αν και η γρήγορη φόρτιση των 15 λεπτών είναι αρκετή για αναπαραγωγή περίπου μιας ώρας.

Η Bose χρησιμοποιεί επίσης τα γυαλιά για σκοπούς επαυξημένης πραγματικότητας.

Φυσικά, δεν υπάρχει οθόνη εδώ, δεν είναι σαν τα Google Glass, επομένως περιορίζετε στον ήχο και μόνο.

Στα μάτια κάποιων ανθρώπων, αυτό μπορεί να επεκτείνει τον ορισμό του AR. Εντούτοις, σημαίνει ότι τα γυαλιά μπορούν να συνδεθούν με το smartphone σας για να μεταδίδουν πληροφορίες.

Για παράδειγμα, μια εφαρμογή γκολφ που ονομάζεται Golfshot, περιγράφει το χώρο γύρω από σας. Πολλά μαθήματα απαγορεύουν τη χρήση τηλεφώνου όταν παίζετε.

Εδώ, το τηλέφωνο μπορεί να παραμείνει στην τσέπη σας ενώ τα γυαλιά σας ενημερώνουν διακριτικά για το τι γνωρίζει η εφαρμογή.

Αυτά είναι κάποια πρόσθετα, όμως, ο κύριος λόγος για τον οποίο θα θέλετε τα γυαλιά αυτά, είναι για να ακούτε μουσική καθώς περπατάτε.

Και γι ‘αυτό, είναι εξαιρετικά βολικά και ευχάριστα αποτελεσματικά.

Ποια τα μειονεκτήματα; Λοιπόν, αν η μουσική είναι σε υψηλή ένταση, μπορεί να μην ακούσετε τι λέει κάποιος κοντά σας και επειδή σαφώς δεν φοράτε ακουστικά, μπορεί να πιστέψουν ότι τους αγνοείτε.

Με αυτή την έννοια, ο σχεδιασμός μπορεί να παρα-είναι  διακριτικός. Και ίσως θα θέλατε σκοτεινότερους φακούς από τους παρεχόμενους, πράγμα που συνεπάγεται ένα μικρό επιπλέον κόστος, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Φυσικά, είναι πολύ πιο ακριβά από τα κανονικά γυαλιά ηλίου, αλλά με 199,95 δολάρια προσφέρουν μεγάλη αξία για ό, τι κάνουν.

Είναι όμορφα γυαλιά ηλίου που έχουν καλή εφαρμογή και λεπτές αλλά εξαιρετικά ευχάριστες δυνατότητες ήχου. Τα Bose Frames είναι το καλύτερο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Βρείτε τα στο bose.com.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.