27 Ιούλ 2024
READING

Η Volvo και η άγρια φύση

2 MIN READ

Η Volvo και η άγρια φύση

Η Volvo και η άγρια φύση

Δεν υπάρχουν πολλές συνδέσεις μεταξύ μιας σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας και του Mauritius kestrel.

Η πρώτη είναι η Volvo, ενώ το τελευταίο είναι ένα σπάνιο πουλί-είδος γερακιού. Τώρα, χάρη στην συνεχιζόμενη εταιρική σχέση περιεχομένου της μάρκας με τον βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό Sky Atlantic, έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα σύνδεση.

Το Birdman είναι η νεώτερη ταινία μικρού μήκους που παρήγαγε η Volvo και το γραφείο της Gray London, με τον καθηγητή Carl Jones, αναγνωρισμένο βιολόγο και κύριο επιστήμονα στο Durrell Wildlife Conservation Trust, μια διεθνή φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθάει στην εξοικονόμηση απειλούμενων ειδών.

Ο Jones αφηγείται πώς η εμπειρία του να βοηθήσει να σωθεί το κέστρελ αναπτερώνει την αισιοδοξία του για την τρέχουσα προσπάθειά μας να καταπολεμήσουμε την αλλαγή του κλίματος.

Είναι η τελευταία ταινία της εταιρικής σχέσης περιεχομένου “Defiant Pioneers” της Volvo και του Sky Atlantic, η οποία ξεκίνησε το 2016, μια κομψή συλλογή από συγκλονιστικές ιστορίες.

Ξεκίνησε με την επιδίωξη καινοτομίας προθέσεων από τον μηχανικό Oliver Armitage και περιέλαβε προφίλ σουηδών επιχειρηματιών που σώζουν ναυάγια από το αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης και καθηγητή σχολείου που εισάγει τον ωκεανό στους μαθητές του.

Συνολικά, ο στόχος πίσω από τη σειρά είναι να δημιουργήσει την εικόνα της μάρκας Volvo ως “πιο καινοτόμο και σύγχρονη μάρκα με αυξημένη φήμη για την ποιότητα”. την καμπάνια που βοηθά να έχει τις υψηλότερες πωλήσεις της σε 25 χρόνια

Όχι μόνο η ταινία “The Birdman” αλλά και οι άλλες ταινίες συνδέονται με τους φιλόδοξους στόχους αειφορίας της εταιρείας – μειώνοντας τις εκπομπές CO2 ανά αυτοκίνητο κατά 40% μέχρι το 2025 αλλά το κάνει με εμπορικό περιεχόμενο ως ψυχαγωγία που είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.