06 Μάι 2024
READING

Η Prada και η Adidas σε συνεργασία

2 MIN READ

Η Prada και η Adidas σε συνεργασία

Η Prada και η Adidas σε συνεργασία

Μετά από μια περίοδο σχεδιασμού και προετοιμασίας η Prada και η Adidas παρουσιάσαν προϊόντα από τη συνεργασία τους.

Το πρώτο είναι ένα λευκό Adidas Superstar που κατασκευάστηκε στην Ιταλία από την Prada, και το οποίο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση των 700.

Τα παπούτσια θα κυκλοφορήσουν ως unisex και θα φέρει έναν αριθμό έκδοσης ανάγλυφο στο εξωτερικό, καθώς και το λογότυπο Prada στη γλώσσα και στην πλευρά.

Εκτός από τα παπούτσια, τα εμπορικά σήματα λανσάρουν μια τσάντα Prada, επίσης σε λευκό δέρμα, που υβριδοποιεί την εικονική σιλουέτα της Prada με τη λειτουργικότητα μιας τσάντας γυμναστικής της Adidas. Τα προιόντα θα πωλούνται μαζί ως σύνολο.

Και οι δύο μάρκες έχουν μια μακρά ιστορία συγχώνευσης του αθλητισμού με την ποπ κουλτούρα. Το Superstar, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1969 ως παπούτσι μπάσκετ, ξεπέρασε γρήγορα τον αθλητικό του σκοπό για να γίνει μια εικόνα συμβολισμού και τρόπου ζωής.

Η Prada έχει τη δική της πορεία χάρη στις συλλογές της Prada Sport, οι οποίες σήμερα φέρουν την επωνυμία Prada Linea Rossa, η οποία έχει στην συλλογή της ενδύματα, skiwear και αξεσουάρ.

Τα παπούτσια Superstar και η τσάντα φέρνουν μαζί τους αυτούς τους δύο κόσμους – και θα συνδυάζονταν όμορφα με ένα αθλητικό φόρεμα Adidas ή ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή πουκάμισα της Prada.

Και τα δύο προιόντα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα Prada και Adidas καθώς και online.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.