16 Μάι 2024
READING

Η Honda αναπτύσσει το πρώτο φωνητικό σύστημα αγορών από το αυτοκίνητο

2 MIN READ

Η Honda αναπτύσσει το πρώτο φωνητικό σύστημα αγορών από το αυτοκίνητο

Η Honda αναπτύσσει το πρώτο φωνητικό σύστημα αγορών από το αυτοκίνητο

Η Honda συνεργάστηκε με τον κινεζικό τεχνολογικό γίγαντα Tencent για την ανάπτυξη του πρώτου συστήματος φωνητικών αγορών σε αυτοκίνητο στον κόσμο.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας (infotainment system) που θα λειτουργεί με το σύστημα TAO 3.0 «Διαδικτύου οχημάτων» της Tencent και θα εγκατασταθεί σε νέα οχήματα Honda.

Για πρώτη φορά, αυτό το σύστημα ψυχαγωγίας θα περιλαμβάνει μια δυνατότητα αγορών για την κινεζική αγορά, επιτρέποντας στους οδηγούς να κάνουν μια παραγγελία και να κάνουν μια πληρωμή με τη φωνή τους.

Σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, οι οδηγοί θα μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα με ασφάλεια χωρίς κανένα εμπόδιο στην ικανότητα ή την εστίαση των οδηγών.

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας αναμένεται επίσης να ενσωματώσει το WeChat, επιτρέποντας στους οδηγούς να στέλνουν μηνύματα μέσω της πλατφόρμας χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό τους.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ήχου της Tencent, όπως music streaming, internet radio και audiobooks.

Οι απαιτήσεις των νέων στις υπηρεσίες mobility αλλάζουν στην νέα εποχή όπου οι λειτουργίες ευφυΐας και συνδεσιμότητας χρησιμεύουν ως ένας από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για τις αγορές των Κινέζων καταναλωτών.

Η συνεργασία για την ανάπτυξη του in-car ecosystem και του συστήματος υπηρεσιών εντός του αυτοκινήτου αλλάζει την αγορά της Κίνας αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά στις τεχνολογίες και την οικοδόμηση ecosystem.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.