16 Μάι 2024
READING

Σουηδικό ξενοδοχείο μετατρέπει δωμάτια που δεν χρησιμοποιεί σε pop-up εστιατόρια

2 MIN READ

Σουηδικό ξενοδοχείο μετατρέπει δωμάτια που δεν χρησιμοποιεί σε pop-up εστιατόρια

Σουηδικό ξενοδοχείο μετατρέπει δωμάτια που δεν χρησιμοποιεί σε pop-up εστιατόρια

Έχοντας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις που γεννήθηκαν σε πολλαπλό επίπεδο από την πανδημία του κορωνοϊού, ένα ξενοδοχείο στην Σουηδία επέλεξε μια άκρως δημιουργική όσο και καινοτόμο λύση προκειμένου να αξιοποιήσει μέρος των αδιάθετων δωματίων του, ως απόρροια του πλήγματος που επέφερε στην εν γένει αγορά της φιλοξενίας ο Covid-19.

Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι η Σκανδιναβική χώρα εφήρμοσε την λογική της ανοσίας της αγέλης, αποφεύγοντας να θέσει ολόκληρη την χώρα σε lockdown. Βέβαια, πλήρωσε το σχετικό τίμημα, το οποίο ήταν υψηλό σε επίπεδο ανθρώπινων απωλειών.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην πόλη Lidköping, στην νότια πλευρά της λίμνης Vanern, μετέτρεψε συνολικά 67 δωμάτιά της σε αντίστοιχους χώρους απόλαυσης εμπειρίας ιδιωτικού dining!

Το μοναδικό popup εστιατορικό concept, που φέρει την ονομασία “67 PopUp Restaurant”, αντικατοπτρίζοντας τον ομώνυμο αριθμό δωματίων που αξιοποιούνται για το εν λόγω project.

Τα εν λόγω δωμάτια μπορούν να διατεθούν σε ομάδες ενδιαφερομένων μέχρι και 12 ατόμων, ενώ οι επισκέπτες τους βρίσκουν στον χώρο ένα ρομαντικό setup με κεριά, συνδυασμένη με μια relaxing μουσική υπόκρουση, ενώ σε ότι αφορά το φαγητό, προετοιμάζεται και παρέχεται από το εστιατόριο του ίδιου του ξενοδοχείου.

Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια, καθορίζει εν πολλοίς και τις ώρες λειτουργίας του “67 PopUp Restaurant”, ενώ η ακολουθούμενη τιμολογιακή πολιτική κινείται στα πλαίσια του φυσιολογικού.

Αυτό που οδήγησε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου να παράσχουν μια τέτοια μορφή υπηρεσίας προς τους πελάτες, ήταν το γεγονός ότι ήδη από τα μέσα Μαρτίου βίωσαν μια πτώση της τάξεως του 70% στην ζήτηση για κρατήσεις, εν συγκρίσει με το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα.

Υπό αυτό το πρίσμα, η διοικητική ομάδα του επεξεργάστηκε και ανέπτυξε μια καινοτόμο στρατηγική μέσω της οποίας ενθαρρύνει τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες, ενώ ταυτόχρονα μεριμνά για την διασφάλιση της υγείας τους σε χώρους απόλυτα απολυμασμένους, πληρώντας και τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.