03 Μάι 2024
READING

Η Lululemon εξαγοράζει την εταιρεία home fitness Mirror έναντι $500 εκατομμυρίων

2 MIN READ

Η Lululemon εξαγοράζει την εταιρεία home fitness Mirror έναντι $500 εκατομμυρίων

Η Lululemon εξαγοράζει την εταιρεία home fitness Mirror έναντι $500 εκατομμυρίων
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στην απόκτηση της εταιρείας Mirror που δραστηριοποιείται στον τομέα του in-home fitness έναντι του ποσού των 500 εκατομμυρίων δολαρίων, προχωρά η Lululemom.

Πρόκειται για την πρώτη σημαντική κίνηση σε έναν νεοαναδυόμενο τομέα, αυτόν της φυσικής άσκησης στο σπίτι, ο οποίος γνώρισε άνθησε σε παγκόσμιο επίπεδο ελέω των περιορισμών στην κίνηση ως απόρροια των αναρίθμητων lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Όπως προβλέπεται με βάση την σχετική συμφωνία, η Mirror θα εξακολουθήσει να «τρέχει» ως μια αυτόνομη εταιρεία, ευρισκόμενη εντός των κόλπων της Lululemon, ενώ ο υφιστάμενος Διευθύνων Σύμβουλός της, Brynn Putnam, θα παραμείνει στην θέση του αναφερόμενος στον CEO της Lululemon, Calvin McDonald. 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Lululemon είχε επενδύσει στην Mirror αρχικά το ποσό του $1 εκατομμυρίου στα μέσα του 2019, ενώ η τελευταία, που ξεκίνησε την λειτουργία της το 2018, έχει καταφέρει να αντλήσει συνολικά $72 εκατομμύρια από επενδυτές μέχρι σήμερα.

Η Mirror προσφέρει ζωντανά μαθήματα μέσω streaming σε εβδομαδιαία βάση που πραγματοποιούνται δια μέσω μιας συσκευής-καθρέφτη που τοποθετείται στον τοίχο, ενώ την ίδια στιγμή διαθέτει  στους πελάτες της ondemand εκγύμναση, καθώς επίσης και oneonone personal training sessions.

Από την πλευρά της, η Lululemon δραστηριοποιείται πρωτίστως στον τομέα των ενδυμάτων και δη για τον διαρκώς αναπτυσσόμενο τομέα της εκγύμνασης, όπως λ.χ. leggings, φόρμες και αθλητικά σουτιέν. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.