01 Μάι 2024
READING

Η Unilever ενδυναμώνει την παρουσία της στην αγορά της υγείας και ευεξίας

1 MIN READ

Η Unilever ενδυναμώνει την παρουσία της στην αγορά της υγείας και ευεξίας

Η Unilever ενδυναμώνει την παρουσία της στην αγορά της υγείας και ευεξίας

Στην εξαγορά της Liquid I.V., μιας Αμερικανικής εταιρείας διατροφής και ευεξίας, προχώρησε η Unilever.

Πρόκειται για μια κίνηση της τελευταίας στον διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της υγείας, ευεξίας και προσωπικής διατροφής, αποκτώντας ένα ιδιαίτερα καινοτόμο brand, το οποίο θα συμβάλει σημαντικά στο ευρύτερο σχέδιο της Unilever να δημιουργήσει και να διαθέτει σε διεθνές επίπεδο βιώσιμα προϊόντα που έχουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Η Liquid I.V., που ιδρύθηκε το 2012 στο El Segundo της California, αναπτύσσει μίγματα ποτών ηλεκτρολύτη τα οποία και χρησιμοποιούν τεχνολογία Cellular Transport Technology (CTT) που με την σειρά της βελτιώνει την ταχεία απορρόφηση νερού και άλλων βασικών θρεπτικών ουσιών στην κυκλοφορία του αίματος.

Αποτέλεσμα; Ο ανθρώπινος οργανισμός αισθάνεται καλύτερα, γρηγορότερα. Πόσο, μάλλον, από την στιγμή κατά την οποία τα ποτά της Liquid I.V. μπορούν να παρέχουν μέχρι και 3 φορές την ενυδάτωση που εξασφαλίζει η κατανάλωση νερού από μόνη της.

Η εξαγορασθείσα εταιρεία από την Unilever, διασφαλίζει μια προσέγγιση 360 μοιρών στο επίπεδο της ευεξίας, χάρη σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που έχουν θετικό βαθμό επίδρασης στους τομείς της ενυδάτωσης, της ενέργειας και του ύπνου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.