05 Μάι 2024
READING

Η Expedia επικοινωνεί με νέα καμπάνια

2 MIN READ

Η Expedia επικοινωνεί με νέα καμπάνια

Η Expedia επικοινωνεί με νέα καμπάνια
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Όπως πολλές ταξιδιωτικές εταιρείες, η Expedia χτυπήθηκε σκληρά από την πανδημία. Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2020, η επιχείρηση σημείωσε λειτουργική ζημιά ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων £, σε σύγκριση με κέρδη 903 εκατομμυρίων £ το προηγούμενο έτος.Όμως η Expedia είδε την πανδημία ως ευκαιρία να επανεξετάσει την μάρκα της και να επαναπροσανατολιστεί στις ταξιδιωτικές ανάγκες των πελατών της.

Η πανδημία χρησίμευσε ως μια πολύ σημαντική στιγμή για την Expedia και τον ταξιδιωτικό κλάδο στο σύνολο του αφού είχαν την δυνατότητα να επανεξετάσουν την στρατηγική τους και να διορθώσουν όσα είναι απαραίτητα.Χρησίμευσε ως ευκαιρία να κάνει ένα βήμα πίσω και να αναλογιστεί τι λειτουργεί πολύ καλά και πώς μπορεί η εταιρεία να προσφέρει καλύτερες εμπειρίες στους καταναλωτές.

Ως εκ τούτου, η Expedia παρουσίασε μια νέα καμπάνια της μάρκας. Η καμπάνια θα κυκλοφορήσει τώρα με το μήνυμα “It Matters Who You Travel With”, καθώς θέλει να γίνει η επιλογή των καταναλωτών και να υποστηρίζει τους ταξιδιώτες σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους.

Σύμφωνα με τον εταιρεία, η πανδημία είχε ως αποτέλεσμα την «επαναφορά» των προσδοκιών των καταναλωτών σε ό, τι χρειάζονται και θέλουν από τις ταξιδιωτικές εταιρείες. Και έτσι οι ταξιδιωτικές εταιρείες πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στα συμφέροντα των καταναλωτών και να χρησιμεύουν πραγματικά ως ο απόλυτος ταξιδιωτικός σύντροφος.Ενώ είναι πιθανό οι καταναλωτές να θέλουν πολύ να ταξιδέψουν μόλις μπορέσουν, η εταιρεία θα έχει περάσει τι μήνυμα της με στόχο να κερδίσει την αφοσίωση των πελατών. Ο χρόνος θα δείξει τι επίδραση έχει αυτό στην επιχείρηση κατά τη διάρκεια του έτους.

https://www.youtube.com/watch?v=1xRTdQMiHuA

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.