15 Μάι 2024
READING

Η συλλογή Apple Watch Bands της Apple για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

2 MIN READ

Η συλλογή Apple Watch Bands της Apple για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η συλλογή Apple Watch Bands της Apple για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Apple κυκλοφόρησε ταυτόχρονα 22 νέα λουράκια για το Apple Watch, μια International Collection, όπως την αποκαλεί. Αυτή έρχεται πάνω στην ώρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ξεκινούν τον επόμενο μήνα. 

Τα λουράκια έχουν σχεδιαστεί για να θυμίζει το καθένα την εθνική σημαία μιας χώρας. Η πλήρης λίστα είναι η εξής: Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ιταλία, Τζαμάικα, Ιαπωνία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ρωσία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία και ΗΠΑ. 

Στα λουράκια δεν φαίνεται ολόκληρη η σημαία της κάθε χώρας, αλλά τα βασικά χρώματά της, που συμπληρώνονται με μια ειδική έκδοση του Stripes watch face, που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα. 

Τα λουράκια Sport Loop κοστίζουν το ίδιο με τα άλλα Sport Loops, δηλαδή 49 δολάρια (49 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο) και διατίθενται σε δύο μεγέθη, 40 χιλιοστά και 44 χιλιοστά. 

Πρόκειται για ένα μοντέρνο extra λουράκι που είναι αρκετά ελκυστικό και μπορεί να φορεθεί ανά πάσα στιγμή, είτε αυτός που το φοράει υποστηρίζει μια εθνική ομάδα είτε όχι, και ένας ωραίος τρόπος εκ μέρους της Apple να προσθέσει ποικιλία στα προϊόντα της και να τα κάνει πιο χαρούμενα. Φυσικά, το γεγονός ότι τα Watch faces είναι προσβάσιμα σε όλους είναι ένα μπόνους, ενώ λειτουργούν και με το Face Sharing, τη λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τα Watch faces με άλλους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.