02 Μάι 2024
READING

Νέες συνεργασίες για την Massimo Zanetti Beverage Group

2 MIN READ

Νέες συνεργασίες για την Massimo Zanetti Beverage Group

Νέες συνεργασίες για την Massimo Zanetti Beverage Group

Ο όμιλος Massimo Zanetti Beverage Group προχώρησε σε δυο νέες συνεργασίες με τις εταιρείες SAMMONTANA και THE-LAB MILANO που δραστηριοποιούνται στους χώρους των παγωτών και των γλυκών αντίστοιχα. Με την συνεχή διάθεση για αναζήτηση και εξεύρεση προοπτικών εξέλιξης που διακρίνει τoν όμιλο Massimo Zanetti, δύο νέες συμφωνίες ήρθαν στο τραπέζι και πολύ σύντομα αναμένεται το λανσάρισμα του αποτελέσματος στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη συνεργασία αφορά την εταιρεία SAMMONTANA, η οποία αποτελεί ένα ισχυρό όνομα με 70 χρόνια ζωής στον χώρο των παγωτών και έχει την έδρα της στην Έμπολι της Ιταλίας. Με την υψηλή ποιότητα που την διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, το αποτέλεσμα της συνεργασίας δεν περιμέναμε να είναι κάτι λιγότερο από άρτιο ποιοτικά και γευστικά. Πρόκειται για το Segafredo Zanetti Coffee Gold Cup το οποίο θα αποτελεί ένα παγωτό με κυρίαρχο συστατικό τον καφέ Segafredo. Το λανσάρισμα του θα γίνει σε καφετέριες και μεγάλους λιανέμπορους και η αναμενόμενη κατανάλωση του θα είναι 2,5 εκατομμύρια πακέτα ετησίως.

Η δεύτερη συνεργασία αφορά την εταιρεία THE-LAB MILANO  η οποία δραστηριοποιείται κυρίως με γλυκά σε γυάλινα βαζάκια. Η συμφωνία μεταξύ των δύο μερών ξεκινάει με μια μεγάλη διανομή τριών προϊόντων: Cappuccino, Moroccan και Giocco espresso, τα οποία θα διατεθούν τόσο στην αγορά της Ιταλίας όσο και του εξωτερικού. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα διάθεσης τους στον κλάδο της HORECA αλλά και της επέκταση τους σε νέα προϊόντα.

Με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία η Segafredo Zanetti Ελλάς καλωσορίζει τη SAMMONTANA και τη THE-LAB MILANO και εύχεται μια όμορφη συνεργασία αντάξια των προσδοκιών. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.