01 Μάι 2024
READING

Το πρώτο επίσημο κατάστημα NBA στην Αγγλία

2 MIN READ

Το πρώτο επίσημο κατάστημα NBA στην Αγγλία

Το πρώτο επίσημο κατάστημα NBA στην Αγγλία

Το NBA και η Fanatics, μια τεράστια εταιρεία για αδειοδοτημένα αθλητικά εμπορεύματα, άνοιξαν το πρώτο NBA Store στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη γνωστή εμπορική περιοχή Carnaby, Soho του Λονδίνου. Το νέο διώροφο κατάστημα, που βρίσκεται στο Λονδίνο, λειτουργεί από την Lids, την μεγαλύτερη retailer αθλητικών στη Βόρεια Αμερική, η οποία ανήκει εν μέρει στην Fanatics και στοχεύει να προσφέρει στους θαυμαστές μια αυθεντική εμπειρία αγορών NBA.

Τα εγκαίνια του Λονδίνου σηματοδοτούν το πρώτο επίσημο κατάστημα NBA που διαχειρίζεται η Lids ως μέρος της συνεργασίας του NBA με την Fanatics και θα ακολουθήσουν τρία επιπλέον καταστήματα σε όλο τον κόσμο μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Το νέο κατάστημα φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα επίσημων εμπορευμάτων και αναμνηστικών NBA και WNBA, όπως αποκλειστικά προϊόντα NBA, φανέλες, καπέλα, αθλητικά είδη, παιχνίδια και συλλεκτικά είδη από μεγάλες μάρκες, όπως οι Mitchell and  Ness, New Era, Nike και Wilson. Επιπλέον, υπάρχει μια υπηρεσία προσαρμογής, όπου οι θαυμαστές μπορούν να εξατομικεύσουν φανέλες και καπέλα NBA για όλες τις ομάδες.

Ο διευθυντής του NBA, Steve Griffiths, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που καλωσορίζουν τους θαυμαστές στο πρώτο NBA Store στο Ηνωμένο Βασίλειο και ότι οι θαυμαστές του Ηνωμένου Βασιλείου είναι αληθινοί γνώστες του παιχνιδιού, και μέσω της συνεργασίας με την Fanatics, άτομα όλων των ηλικιών θα μπορούν να γιορτάσουν την αγάπη τους για το NBA με ένα ευρύ φάσμα επίσημων και αποκλειστικών προϊόντων. Ο γενικός διευθυντής της Fanatics, Zohar Ravid, υπογράμμισε ότι το NBA γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο και υπάρχει πραγματικά ισχυρή ανάπτυξη στους διαδικτυακούς ιστότοπους της εταιρείας, με τις πωλήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου στο NBAStore.eu να αυξάνονται σημαντικά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το πρωτάθλημα NBA διαθέτει, επίσης, επίσημα καταστήματα στη Βραζιλία, την Κίνα, την Ιταλία, το Μεξικό και το Κατάρ, εκτός από το κύριο NBA Store στη Νέα Υόρκη και 400 άλλα καταστήματα με επωνυμία NBA παγκοσμίως. Οι οπαδοί του NBA στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ολόκληρη την Ευρώπη μπορούν, επίσης, να κάνουν αγορές μέσω διαδικτύου στο NBAStore.eu για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων NBA που περιλαμβάνουν και τις 30 ομάδες του.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.