18 Μάι 2024
READING

Τα PULZE και iD της Imperial Tobacco δημιουργούν νέα δεδομένα στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού στην Ελλάδα

2 MIN READ

Τα PULZE και iD της Imperial Tobacco δημιουργούν νέα δεδομένα στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού στην Ελλάδα

Τα PULZE και iD της Imperial Tobacco δημιουργούν νέα δεδομένα στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού στην Ελλάδα

Η Imperial Tobaccο, δημιουργός των Tσιγάρων Davidoff, επέλεξε την Ελλάδα ως μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που κυκλοφορεί τις νέες συσκευές θερμαινόμενου καπνού PULZE και τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD. 

Πρόκειται για καινοτόμα καπνικά προϊόντα νέας γενιάς, που σύμφωνα με τεκμηριωμένες επιστημονικές μελέτες έχουν δυνητικά μειωμένο κίνδυνο για τους καπνιστές.  Είναι αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας, που έχει επενδύσει διεθνώς γι’ αυτόν τον σκοπό περισσότερο από 1 δις ευρώ. 

Οι συσκευές PULZE προσφέρουν 20 χρήσεις με 1 μόνο φόρτιση, ενώ δεν χρειάζονται χωριστή θήκη για να φορτίζονται (all-in-one).  Διαθέτουν αυτόματη λειτουργία επέκτασης χρόνου χρήσης, καθώς και επιλογή έντασης της γεύσης iD μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης.

Οι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iD έχουν λιγότερη μυρωδιά, ασυνήθιστα διακριτική, ενώ διατίθενται σε 4 νέες γεύσεις: Rich Bronze για έντονη γευστική εμπειρία, Balanced Blue για ισορροπημένη αίσθηση, Ice με απαλή γεύση μέντας και Capsule Polar με κάψουλα δροσερής γεύσης μέντας όταν την επιλέξεις. Συνεχής υποστήριξη υψηλής ποιότητας προσφέρεται μέσω της online υπηρεσίας καταναλωτών PULZE CARE.  

O Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος της Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Η Imperial Tobacco είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες διεθνώς στον χώρο του καπνού. Είμαστε συνεπείς με τη δέσμευση μας να αναπτύσσουμε καινοτόμες και πρακτικές προτάσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των καπνιστών που αναζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές για προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Για το νέο σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE και iD θα κάνουμε σημαντική επένδυση στη χώρα μας, για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και για την υποστήριξη της Μικρής Λιανικής μέσω ισχυρού προγράμματος πιστώσεων και κινήτρων σε χιλιάδες Περίπτερα, Ψιλικά και Mini Markets.  Έτσι θα συμβάλουμε στην στροφή των καπνιστών σε λιγότερο επιβλαβείς εναλλακτικές του καπνίσματος, αλλά και θα συμμετέχουμε στην εθνική προσπάθεια ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».

H Imperial Tobacco Hellas κατέχει ηγετικό ρόλο στην ΝΑ Ευρώπη. Με έδρα την Αθήνα και με ελληνική Διοίκηση, ο συνολικός αριθμός των χωρών που ανήκουν στην αρμοδιότητα της φτάνει τις 13, με πιο σημαντικές την Ιταλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία.  Στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο μαρκών της ανήκουν τα Τσιγάρα Davidoff, Slim Line, Gauloises, John Player Special, West, R1, οι Καπνοί Golden Virginia & Drum, τα Χαρτιά & Φιλτράκια Rizla και τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα myblu, που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά πριν από 2 χρόνια με μεγάλη επιτυχία.  

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.