01 Μάι 2024
READING

Η κέτσαπ Heinz γιορτάζει το βασικό συστατικό της μέσω plantable ετικετών 

1 MIN READ

Η κέτσαπ Heinz γιορτάζει το βασικό συστατικό της μέσω plantable ετικετών 

Η κέτσαπ Heinz γιορτάζει το βασικό συστατικό της μέσω plantable ετικετών 

Η Heinz προσφέρει στους καταναλωτές την ευκαιρία να καλλιεργήσουν ντομάτες μέσω plantable ετικετών. Οι ντομάτες αποτελούν βασικό συστατικό της κέτσαπ Heinz για τους καταναλωτές της Νότιας Αμερικής, έτσι μέσω της συγκεκριμένης limited edition συσκευασίας ενθαρρύνει τους πελάτες να κατευθυνθούν προς τα σπιτικά αγαθά. Η καμπάνια «Tomato First» στοχεύει στην προώθηση της αξίας της τοπικής καλλιέργειας καθώς και της ποιότητας των αγαθών. 

Μέσω της καμπάνιας τονίζεται η αξία και η προέλευση των βιολογικών αγαθών, καθώς προωθεί το γεγονός ότι η Heinz φυτεύει και καλλιεργεί τις ντομάτες σε χωράφια υψηλών γεωγραφικών προτύπων, στοχεύοντας στην τέλεια γεύση. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην πιστεύουν ότι η ξεχωριστή γεύση της συγκεκριμένης κέτσαπ προέρχεται από αληθινές ντομάτες πρώτης ποιότητας, που έχουν παραχθεί από σπόρους Heinz. 

Οι συγκεκριμένοι σπόροι φυτεύονται και καλλιεργούνται με σπιτικό και παραδοσιακό τρόπο. Η plantable ετικέτα ενισχύει την ποιότητα και την αξίας της Heinz Ketchup, υμνώντας το κύριο συστατικό της καλώντας τον καταναλωτή να συμμετάσχει και να κατανοήσει περισσότερα για την συγκεκριμένη διαδικασία. Οι limited-edition συσκευασίες διατίθενται για αγορά μόνο στο Σάο Πάολο και αποτελούν επακόλουθο της κυκλοφορίας μίας ξεχωριστής συσκευασίας καθώς και ένα τατουάζ του Ed Sheeran με το μπουκάλι της Heinz.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.