17 Μάι 2024
READING

Συνεργασία Κωστόπουλος – Hatzi Filax Group

2 MIN READ

Συνεργασία Κωστόπουλος – Hatzi Filax Group

Συνεργασία Κωστόπουλος – Hatzi Filax Group

Η δημιουργία CX Academy “Our CX leading the way” για τη δημιουργία ενιαίας   κουλτούρας στο μοντέλο της εμπειρίας του Πελάτη της Κωστόπουλος.

Εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε για το Ανθρώπινο Δυναμικό της επιχείρησης Κωστόπουλος, η οποία αποτελεί μέρος του έργου «Our CX leading the way» στοχεύοντας με αυτόν τον τρόπο στην εξοικείωση των εργαζομένων με το μοντέλο παροχής εμπειρίας Customer Experience – CX. H Hatzi Filax Group Training| Consulting| Technology ανέλαβε την ευθύνη σχεδιασμού και υλοποίησης του έργου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιήθηκε μέσα σε εκατό (100) ημέρες και συμμετείχανε εργαζόμενοι και στελέχη από διάφορα τμήματα και θέσεις της επιχείρησης Κωστόπουλος. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπονήθηκε με workshops και με πολλές διαδραστικές ασκήσεις . Κύριος στόχος του προγράμματος ήταν η εφαρμογή του μοντέλου της εμπειρίας του Πελάτη – Customer Experience – CX.

Η ανάπτυξη νέων πρακτικών και η εφαρμογή του μοντέλου στοχεύουν στην προσφορά θετικής εμπειρίας του Πελάτη και στην αύξηση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους εντός της επιχείρησης Κωστόπουλος. Στα πλαίσια διεξαγωγής του έργου, σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι υπήρξε εξαιρετική συνεργασία με  το τμήμα HR και  την κ.Ελίνα Δέρμου, HR Director της επιχείρησης, καθώς και με τα είκοσι (20) Ανώτερα Στελέχη της επιχείρησης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν άρρηκτα ευθυγραμμισμένο με τις αξίες και το όραμα της Κωστόπουλος. Τα workshops υλοποιήθηκαν δια ζώσης σε αίθουσα, μέσω δυναμικών ασκήσεων αλληλεπίδρασης. Αυτό το καινοτόμο μοντέλο εκπαίδευσης αποτελεί πρότυπο για την αλλαγή κουλτούρας της επιχείρησης Κωστόπουλος, η οποία επέρχεται μέσω της πιστής εφαρμογής του. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.