30 Απρ 2024
READING

Η Fabletics στοχεύει στην ευρωπαϊκή επέκταση με το άνοιγμα καταστήματος στο Λονδίνο

3 MIN READ

Η Fabletics στοχεύει στην ευρωπαϊκή επέκταση με το άνοιγμα καταστήματος στο Λονδίνο

Η Fabletics στοχεύει στην ευρωπαϊκή επέκταση με το άνοιγμα καταστήματος στο Λονδίνο

Η Fabletics, η μάρκα activewear,επεκτείνεται με το άνοιγμα καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ευρώπη, μετά τα ανοίγματα στις ΗΠΑ, στο Βερολίνο και πρόσφατα στο Λονδίνο.

Επί του παρόντος, η Fabletics διαθέτει 72 καταστήματα, η πλειονότητα των οποίων βρίσκεται στις ΗΠΑ, ενώ δύο βρίσκονται στην Ευρώπη. Στόχος της εταιρείας είναι να ακολουθήσει μια παρόμοια πορεία επέκτασης όπως στις ΗΠΑ στην Ευρώπη. Η πρώτη ευρωπαϊκή ναυαρχίδα άνοιξε στο Βερολίνο της Γερμανίας τον Οκτώβριο του 2021, ενώ ακολούθησε ένα πειραματικό pop-up στο Λονδίνο στα τέλη Νοεμβρίου, το οποίο θα είναι ανοιχτό μέχρι το τέλος του 2022 και θα ενσωματώσει τις ψηφιακές ρίζες του λιανοπωλητή με μια τεχνολογική προσέγγιση για να προσφέρει μια omnichannel εμπειρία.

Το Λονδίνο επιλέχτηκε για επέκταση καθώς είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αγορά για τη μάρκα και αποτελεί το τέλειο πεδίο δοκιμών. Η τοποθεσία του νέου καταστήματος είναι μια προνομιακή τοποθεσία για τους αγοραστές του Ηνωμένου Βασιλείου και η μάρκα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή προσωπική εμπειρία, καθώς προσφέροντας υπηρεσίες εκεί όπου ήδη βρίσκονται οι αγοραστές, διευκολύνονται οι VIP και οι νέοι επισκέπτες.

Το κεντρικό κατάστημα του Λονδίνου εκτείνεται σε περίπου 800 τετραγωνικά μέτρα σε δύο ορόφους και προσφέρει τις σειρές Fabletics που περιλαμβάνουν κομμάτια γυναικείων και ανδρικών συλλογών, αναδεικνύοντας τα κομμάτια active-lifewear.

Ο χώρος έχει επίσης σχεδιαστεί για να συνδυάζεται με τις ψηφιακές ρίζες της μάρκας με μια προσέγγιση βασισμένη στην τεχνολογία, ώστε να προσφέρει μια πλήρη omnichannel εμπειρία, αξιοποιώντας την τεχνολογία Omnisuite και Omnishop της μάρκας. Αυτό θα επιτρέπει στους πελάτες και τα VIP μέλη της Fabletics να ζητήσουν διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, να ελέγξουν το απόθεμα και να λάβουν συμβουλές styling, χωρίς να βγουν από το δοκιμαστήριο.

Επιπλέον, οθόνες αφής με ένα κουίζ στυλ εμφανίζονται σε όλα τα καταστήματα για να βοηθήσουν τους πελάτες να αποφασίσουν ποια στυλ ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, ενώ τα συστήματα POS που βασίζονται σε iPod επιτρέπουν στους υπαλλήλους της Fabletics να βοηθήσουν τους πελάτες να κάνουν αγορές στον ιστότοπο και να κανονίσουν την παράδοση των προϊόντων απευθείας στην πόρτα τους.

Η εμπειρία του πελάτη είναι εξαιρετικά σημαντική όταν πρόκειται να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του διαδικτύου και του καταστήματος. Όλα τα καινοτόμα omnichannel χαρακτηριστικά της Fabletics προέκυψαν άμεσα από την ακρόαση των αναγκών των πελατών και την προσπάθεια να προσαρμοστεί σε ένα μεταβαλλόμενο τοπίο λιανικής πώλησης.

Η Fabletics συνεχίζει να διπλασιάζει τα καταστήματά της και να επεκτείνει τις επενδύσεις της στο λιανικό εμπόριο, συνεχίζοντας να εξελίσσει τις omnichannel προσφορές της. Ως εταιρεία με ψηφιακή καταγωγή, τα καταστήματα λιανικής έχουν μεγάλη σημασία καθώς ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη παρέχοντας στους αγοραστές την ευκαιρία να αγγίξουν, να αισθανθούν και να ασχοληθούν με τα προϊόντα, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούν τεχνολογικές βελτιώσεις για να ολοκληρώσουν την εμπειρία. Παράλληλα, η εταιρεία δηλώνει ότι τα σχέδια της περιλαμβάνουν το άνοιγμα μόνιμων καταστημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.


 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.