02 Μάι 2024
READING

Η Marks & Spencer συνεργάζεται με την Clinique και άλλα brands για να αυξήσει το κοινό της

3 MIN READ

Η Marks & Spencer συνεργάζεται με την Clinique και άλλα brands για να αυξήσει το κοινό της

Η Marks & Spencer συνεργάζεται με την Clinique και άλλα brands για να αυξήσει το κοινό της

Η βρετανική εταιρεία λιανικής πώλησης Marks & Spencer ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη μάρκα Clinique, η οποία ανήκει στην Estée Lauder, για την περιποίηση της επιδερμίδας και το μακιγιάζ.

Από το 2020, η M&S, πέρα από τα δικά της προϊόντα, πωλεί μάρκες τρίτων για να διευρύνει την απήχηση της επιχείρησής της. Από αυτό το καλοκαίρι περίπου 500 προϊόντα Clinique για γυναίκες και άνδρες θα είναι διαθέσιμα στο M&S.com για δωρεάν παράδοση την επόμενη ημέρα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή click & collect σε περισσότερα από 700 σημεία. Επίσης, 34 καταστήματα M&S στο Ηνωμένο Βασίλειο θα διαθέτουν έναν πάγκο Clinique με ειδικούς που θα συμβουλεύουν τους πελάτες και 40 καταστήματα θα πωλούν προϊόντα Clinique. Η επιλογή προϊόντων περιλαμβάνει όλα τα best sellers της μάρκας Clinique.

Η Clinique λάνσαρε την πρώτη σειρά δερματολογικών προϊόντων περιποίησης το 1968 και συνεχίζει να είναι η #1 μάρκα επώνυμης ενυδάτωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γενικά, η περιποίηση της επιδερμίδας είναι ένας τομέας της ομορφιάς που ήταν πιο ανθεκτικός κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αφού αυξήθηκε καθώς οι πελάτες είχαν περισσότερο χρόνο στο σπίτι για να σκεφτούν τη ρουτίνα της επιδερμίδας τους.

Η M&S έχει ήδη μια ευρεία πελατειακή βάση και η εμβέλειά της την καθιστά ελκυστική μάρκα για συνεργασία στα άλλα brands. Παράλληλα, η εισαγωγή εμπορικών σημάτων ομορφιάς βοηθά την M&S να γίνει πιο επίκαιρη και ενημερωμένη για τα 22 εκατομμύρια πελάτες της. Τον περασμένο Αύγουστο, η M&S πρόσθεσε περισσότερες μάρκες ρούχων και υποδημάτων στον ιστότοπό της, αφού αποδείχθηκε ότι με την πρώτη της ανάλογη κίνηση με άλλα brands, αύξησε την επισκεψιμότητα και προσέλκυσε νέους πελάτες.

Ο εμπλουτισμός της ποικιλίας των brands που προσφέρει, και μια ευέλικτη, εξωστρεφής προσέγγιση που παραπέμπει σε multi-brand πολυκατάστημα, αποδεικνύεται λοιπόν σωστή κίνηση για τη διεύρυνση της πελατειακής της βάσης και για την κάλυψη περισσότερων αναγκών των υπαρχόντων πελατών της.

Διαβάστε επίσης: Η M&S παρέχει εκπαίδευση στην επιστήμη των δεδομένων και την τεχνητή νοημοσύνη

Η Clinique δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να εισέλθει σε έναν από τους πιο εμβληματικούς και αξιόπιστους εμπορικούς προορισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα Marks & Spencer προσφέρουν μια βολική υβριδική εμπειρία αγορών και η εταιρεία θέλει να καταστήσει προσιτή στους καταναλωτές την απρόσκοπτη αγορά των αγαπημένων τους προϊόντων Clinique, ενώ ψωνίζουν στο κατάστημα ή online.

Διαβάστε επίσης: H M&S προσφέρει εμπειρία live-stream

Οι μετοχές της M&S σημειώνουν άνοδο 29% τον τελευταίο χρόνο,  επιβεβαιώνοντας την επιτυχία και ορθότητα των επιλογών και των στρατηγικών της.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.