16 Ιούλ 2024
READING

SHOPFLIX.gr και Viva Wallet προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία

2 MIN READ

SHOPFLIX.gr και Viva Wallet προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία

SHOPFLIX.gr και Viva Wallet προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία

Apple Pay, Google Pay, Iris και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Viva Wallet, τώρα διαθέσιμες επιλογές για τους επισκέπτες του SHOPFLIX.gr.

Ακολουθώντας πιστά το όραμά του να δημιουργήσει ένα δυναμικό οικοσύστημα και πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των επισκεπτών του, το SHOPFLIX.gr ξεκινά στρατηγική συνεργασία με τη Viva Wallet. Αξιοποιώντας την πύλη πληρωμών Smart Checkout και ενσωματώνοντας, παράλληλα, πολλαπλές μεθόδους πληρωμών, εξασφαλίζει επιπλέον γρήγορους, εύκολους και αξιόπιστους τρόπους πληρωμής για όλες τις συναλλαγές μέσα στην πλατφόρμα. Μέχρι σήμερα, οι επισκέπτες της πλατφόρμας μπορούσαν να πληρώσουν την παραγγελία τους επιλέγοντας πιστωτική/ χρεωστική κάρτα και αντικαταβολή.

Τώρα, οι πελάτες του SHOPFLIX.gr έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές για να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους:

– Apple Pay
– Google Pay
– Διατραπεζική Συναλλαγή Iris και
– το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Viva Wallet

Οι νέοι τρόποι πληρωμής έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά υπηρεσιών και λειτουργιών της πλατφόρμας που ανανεώνεται διαρκώς, με στόχο την άρτια αγοραστική εμπειρία και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με την εγγυημένη προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ασφαλή αποθήκευση όλων των στοιχείων, μέσα από ένα πιστοποιημένο online σύστημα ασφαλείας.

Στη σχετική σελίδα για τους Τρόπους Πληρωμής, οι χρήστες μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να κάνουν τις αγορές τους με ευκολία και ασφάλεια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.