14 Ιούν 2024
READING

myblu – Νέα Δροσερή Γεύση από Φρούτα του Δάσους με Νότες Μέντας!

2 MIN READ

myblu – Νέα Δροσερή Γεύση από Φρούτα του Δάσους με Νότες Μέντας!

myblu – Νέα Δροσερή Γεύση από Φρούτα του Δάσους με Νότες Μέντας!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu™, η Νο.1 επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών στην κατηγορία του συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των γεύσεών του, προσφέροντας μια ακόμη επιλογή για τους λάτρεις των δροσερών γεύσεων. Συγκεκριμένα, η γκάμα Blue Ice που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη σε 0% και 0.8% νικοτίνη, διευρύνεται με το Νέο Blue Ice 1.6% για μια δροσερή και ταυτόχρονα έντονη γευστική εμπειρία με γεύση από φρούτα του δάσους και νότες μέντας!


Απλό και εύκολο στη χρήση

Οι κάψουλες του myblu™ μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα με μία μόνο κίνηση (Click & Go), ενώ η χρήση της συσκευής myblu™ γίνεται χωρίς κουμπιά ή πολύπλοκες ρυθμίσεις. Διαθέτει επίσης γρήγορη φόρτιση σε μόλις 30’ που διαρκεί για μια ολόκληρη μέρα χρήσης από έναν μέσο ατμιστή.

Ποιότητα & Ασφάλεια Όλες οι γεύσεις του myblu™ υποβάλλονται σε 30 διαφορετικούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας και διατίθενται σε προγεμισμένες κάψουλες, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα, η νέα αναβαθμισμένη συσκευασία γεύσεων του myblu™ «Σφραγίζει την Εγγύηση Ποιότητας» παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Συμφέρουσα Επιλογή

Κάθε πακέτο γεύσεων myblu™ κοστίζει 6€ και εμπεριέχει 2 κάψουλες οι οποίες ισοδυναμούν σε αριθμό εισπνοών περίπου με 2 πακέτα 20 τσιγάρων!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών bluCARE, Δευτέρα – Σάββατο, 09:00-21:00, στο 00800126047 από σταθερό χωρίς χρέωση και στο 2111065000 από κινητό.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.