02 Μάι 2024
READING

Masterclass για την παραγωγή περιεχομένου στα Social Media από τη Sherpa Society

2 MIN READ

Masterclass για την παραγωγή περιεχομένου στα Social Media από τη Sherpa Society

Masterclass για την παραγωγή περιεχομένου στα Social Media από τη Sherpa Society

Masterclass για την παραγωγή περιεχομένου στα Social Media από τη Sherpa Society με την διεθνώς αναγνωρισμένη Social Media Trainer Teresa Heath-Wareing

Σε μια εποχή που πολλές επιχειρήσεις δυσκολεύονται να δημιουργήσουν περιεχόμενο για τα Social Media που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και θα έχει υψηλά ποσοστά engagement, η Sherpa Society, εταιρεία που εξειδικεύεται στις εκπαιδεύσεις στελεχών επιχειρήσεων, διεξάγει το Masterclass “Content Creation in Social Media” με την Teresa Heath-Wareing στις 10 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 στην OTEAcademy.

H Teresa Heath-Wareing διεθνώς αναγνωρισμένη Social Media & Marketing Trainer, έχοντας συμβουλεύσει εταιρείες όπως οι Land Rover, ETIHAD Airways και Leadpages, έρχεται για ένα ολοήμερο Masterclass που θα βοηθήσει τους marketers να βελτιστοποιήσουν τις πρακτικές που χρησιμοποιούν για τη παραγωγή περιεχομένου στα Social Media και να γνωρίσουν τρόπους για να δημιουργουν περιεχόμενο με υψηλό engagement.

Σε αυτό το Masterclass, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία -μεταξύ άλλων- να εκπαιδευτούν σε:

  • Τρόπους να δημιουργούν περιεχόμενο που θα έχει μεγάλη απήχηση

  • Μεθόδους να δημιουργούν περιεχόμενο που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής τους

  • Πρακτικές που θα τους βοηθήσουν να εξοικονομήσουν χρόνο κατά την παραγωγή του περιεχομένου 

Το Masterclass είναι για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Masterclass μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.