14 Μάι 2024
READING

Human Centricity | Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει τους εργαζομένους της στην πράξη

3 MIN READ

Human Centricity | Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει τους εργαζομένους της στην πράξη

Human Centricity | Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει τους εργαζομένους της στην πράξη

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της όταν ο Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του παντοπωλείο το 1948 στην Αίγινα, μέχρι σήμερα, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ πιστεύει ότι τον σημαντικότερο ρόλο για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του ομίλου, τον έχουν οι άνθρωποί της. Γι’ αυτό θέλει, αλλά και οφείλει, να στέκεται κάθε μέρα δίπλα τους, με πράξεις και πρωτοβουλίες σημαντικές για εκείνους και τις οικογένειές τους.

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ αποτελεί σήμερα την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα σούπερ μάρκετ με διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Αριθμεί περισσότερα από 400 καταστήματα σε 34 νομούς της χώρας, 6 κέντρα διανομής και πάνω από 2,900 εργαζομένους.

Όσο κι αν μεγαλώνει ο όμιλος αποκτώντας την αξιοπιστία, τη δύναμη και τις διαδικασίες μιας μεγάλης αλυσίδας, όμως, παραμένει ταυτόχρονα πιστός στην ανθρώπινη, φιλική εξυπηρέτηση ενός μικρού παντοπωλείου, με προσωπική έγνοια για τη γειτονιά και για κάθε πελάτη ξεχωριστά. Παραμένει κυρίως πιστός όμως στην ανάπτυξη μέσα από τη συνεργασία, τη συσπείρωση, την ένωση των δυνάμεων όπως εκφράζεται στη σπείρα του λογοτύπου του. Μέσα από τους 2.900 εργαζόμενούς του.

Αυτή τη δύσκολη εποχή που διακρίνεται για την ακρίβεια και τις οικονομικές δυσκολίες, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ κάνει ακόμη ένα βήμα στην ενίσχυση του εργατικού της δυναμικού, στηρίζοντας όλους τους εργαζόμενούς της μέσω των παρακάτω παροχών:

  • 10% έκπτωση σε όλους τους εργαζομένους μέσω της κάρτας club. Στην έκπτωση περιλαμβάνεται το σύνολο των προϊόντων δηλαδή όλα όσα έχει ανάγκη μια οικογένεια καθημερινά.

  • Πολιτική πρόσθετης αμοιβής που συνδέεται με την επίτευξη στόχων.

  • Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο νοσοκομειακής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με τη δυνατότητα ένταξης και των προστατευόμενων μελών της οικογένειας.

  • Λειτουργία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Πρόκειται για έναν εσωτερικό εκπαιδευτικό φορέα, ο οποίος φροντίζει για την εξέλιξη των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και στοχεύει στην πληρέστερη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Με εκπαίδευση σε 30 διαφορετικές θεματικές ενότητες από 8 διαφορετικούς κύκλους, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν δεξιότητες διοίκησης και ηγεσίας, ενώ θα τους δοθεί η ευκαιρία μελλοντικής εξέλιξης μέσα στον όμιλο. Σε επίπεδο ομάδων, θα αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών αλλά και όλων των ανθρώπων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Την υλοποίηση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ έχει αναλάβει η Hatzi Filax Group.

  • Προνομιακά δίδακτρα φοίτησης για τους εργαζομένους και τους συγγενείς α’ βαθμού στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με έκπτωση 25% σε οποιοδήποτε πρόγραμμα προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών.

  • Διατακτικές σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων που εισήχθησαν στο Πανεπιστήμιο.

  • Τράπεζα Αίματος για την κάλυψη έκτακτων αναγκών σε θέματα υγείας για όλους τους εργαζόμενους και τους συγγενείς α’ βαθμού.

  • Χρηματικές διευκολύνσεις στους εργαζόμενους και επιπλέον παροχή διατακτικών

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα στους ανθρώπους της και τις οικογένειές τους και στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζει πλάνο επιπρόσθετων παροχών από την νέα χρονιά. Οι ενέργειές του αποτελούν ακόμη ένα αναμφισβήτητο παράδειγμα της πίστης του ομίλου στο “μαζί”, αλλά και στο πόσο καταλυτικοί είναι ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά. Για το μέλλον, την εξέλιξη και την ανάπτυξη όλων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.