29 Απρ 2024
READING

Τέσσερα workshops για επιτυχημένη στρατηγική Social Media & Ecommerce από την Sherpa Society

2 MIN READ

Τέσσερα workshops για επιτυχημένη στρατηγική Social Media & Ecommerce από την Sherpa Society

Τέσσερα workshops για επιτυχημένη στρατηγική Social Media & Ecommerce από την Sherpa Society

Η Sherpa Society συνεχίζει με επιτυχία να υλοποιεί τα Workshops που έχει προγραμματίσει για το 1ο εξάμηνο του 2023 στις θεματικές του Digital Marketing & Ecommerce.

Με κορυφαίους εισηγητές – λίγες θέσεις έχουν απομείνει

Στα Workshops που έχουν σχεδιαστεί για τους υπόλοιπους μήνες του α’ εξαμήνου του 2023 οι συμμετέχοντες -μεταξύ άλλων- θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν…

● … πώς να ξεχωρίσουν στην αγορά αξιοποιώντας την Συμπεριφορική Επιστήμη στην στρατηγική τους (στις 22 Μαρτίου με εισηγητή τον Richard Shotton)

● … πώς να δημιουργούν μια επιτυχημένη στρατηγική στα Social Media που θα οδηγήσει σε αύξηση των πωλήσεών τους (στις 3 Απριλίου με εισηγητή τον Alex Khan)

● … πώς θα προετοιμαστούν για τη μετάβαση στα Google Analytics 4 συμβάλοντας στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους (στις 17 Μαΐου με εισηγήτρια την Jill Quick)

● … πώς θα καταφέρουν να αυξήσουν τις πωλήσεις και το conversion rate του e-shop τους (στις 15 Ιουνίου με εισηγητή τον Ross Davies)

Λόγω της αυξημένης συμμετοχής, στο πρώτο Workshop της χρονιάς προστέθηκε και 2η ημέρα. Ήδη περισσότερα από 130 στελέχη έχουν κλείσει την θέση τους για τα επόμενα Workshops και αναμένεται πολύ σύντομα οι διαθέσιμες θέσεις να εξαντληθούν.

Τα Workshops είναι ολοήμερα και έχουν σχεδιαστεί για περιορισμένο αριθμό στελεχών με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή διάδραση. Περισσότερα γι’ αυτά και τις συνδυαστικές εκπτώσεις από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε μπορείτε να μάθετε στη σελίδα της Sherpa Society στο LinkedIn και στο https://getyoursherpa.com/workshops.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.