21 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Not so Intelligent

1 MIN READ

Campaign of the Day: Not so Intelligent

Campaign of the Day: Not so Intelligent

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό είναι το θέμα της στιγμής. Αλλά αν οι αλγόριθμοι επαναλαμβάνουν τις προκαταλήψεις της κοινωνίας, μπορούν πραγματικά να ονομαστούν έξυπνοι; Την απάντηση ανελαβε να δώσει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων οπτικών Óticas Diniz της Βραζιλίας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η εταιρεία η οποία έχει γυναίκες σε νευραλγικές θέσεις στον τομέα του marketing και τη μετοχική της σύνθεση, συνεργάστηκε με το agency Heads Propaganda για ένα σποτ που αποδεικνύει ότι η ισότητα των φύλων εξακολουθεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα και στον εικονικό κόσμο.

Αξιοποιώντας την νέα τεχνολογία, το σποτ που προβλήθηκε στην τηλεόραση και τα digital μέσα, δείχνει πώς η αναζήτηση και η σύνθεση επιχειρηματικών προτύπων οδηγεί συστηματικά στην απεικόνιση ανδρών κάθε ηλικίας και μορφής, όχι όμως γυναικών παρά το γεγονός ότι η παρουσία τους ενισχύεται έστω και με αργούς ρυθμούς στην επιχειρηματική ηγεσία.

Τα σποτ είναι παραγωγής της εταιρείας Heads Propaganda.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.