20 Μάι 2024
READING

Στην Quenvo η eLearning Industry μέχρι το 2025

2 MIN READ

Στην Quenvo η eLearning Industry μέχρι το 2025

Στην Quenvo η eLearning Industry μέχρι το 2025

Την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα 3 χρόνια ανακοίνωσαν η eLearning Industry και η Quenvo.

Η eLearning Industry αποτελεί την ηγέτιδα της κατηγορίας της, προσφέροντας μια πλατφόρμα ποιοτικού, εξειδικευμένου και πρωτογενούς περιεχομένου στους επαγγελματίες του eLearning σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το 2023 βρίσκει το Brand με ένα εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες στο site του, με πελατολόγιο που συνεχώς επεκτείνεται σε Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία και Ευρώπη, με ένα πολυσύμπαν περιεχομένου που διαρκώς ανανεώνεται και γεννά παγκόσμιες έρευνες και με μία εταιρική κουλτούρα που ξεχωρίζει και της χάρισε τον τίτλο “Best Workplace Hellas”.

H Quenvo αποτελεί ένα Boutique Creative Agency με έδρα την Αθήνα που λάνσαρε πριν από λίγους μήνες και επίσημα όλα αυτά που σχεδιάζει και υλοποιεί για Brands στην Ελλάδα και το Εξωτερικό τα τελευταία χρόνια. Πελατολόγιο που επεκτείνεται από Οίκους Τελετών μέχρι το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και τον Όμιλο της Καθημερινής, όπου ένας εκ των ιδρυτών της, ο Ευθύμιος Σαββάκης, είναι Σύμβουλος Περιεχομένου και Στρατηγικής.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε στις αρχές του 2022, με την Quenvo να αναλαμβάνει τη Media στρατηγική της eLearning Industry και να δημιουργεί αφηγήσεις που φιλοξενήθηκαν όχι μόνο στα μεγαλύτερα εγχώρια ΜΜΕ, αλλά και εκτός συνόρων, καθώς η παγκόσμια έρευνα της eLI παρουσιάστηκε μέχρι και από το αμερικανικό Forbes.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.