05 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Exploring Reinvented

2 MIN READ

Campaign of the Day: Exploring Reinvented

Campaign of the Day: Exploring Reinvented
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Εκατό χρόνια πριν, μεταξύ 1922 και 1927, η Aloha Wanderwell έγινε η πρώτη γυναίκα που οδήγησε σε όλο τον κόσμο, σε ένα ταξίδι που την οδήγησε σε 43 χώρες. Εν μέρει με χορηγία της Ford Motor Company, αφού τα έκανε όλα με ένα Ford Model T – το αυτοκίνητο που έθεσε τον κόσμο εν κινήσει.

Η Aloha Wanderwell έγινε εξερευνητής, σκηνοθέτης, σύζυγος και μητέρα. Ξεκίνησε το ταξίδι της σε όλο τον κόσμο σε ηλικία 16 ετών και επισκέφτηκε μέρη που κανένας δυτικός άνδρας ή γυναίκα δεν είχε δει ποτέ πριν. Το τολμηρό ταξίδι της Wanderwell ξεκίνησε στη Νίκαια της Γαλλίας και κατέληξε στο λιμάνι Kilindini της Μομπάσα. Σε όλο το ταξίδι έπρεπε να προσαρμοστεί στις δύσκολες συνθήκες. Η κηροζίνη αντικατέστησε τη βενζίνη και οι θρυμματισμένες μπανάνες χρησιμοποιήθηκαν ως γράσο για κινούμενα εξαρτήματα οχημάτων.

Τώρα, καθώς η Ford έχει βάλει ως στόχο να ηγηθεί της επανάστασης των ηλεκτρικών οχημάτων, η εταιρεία ένωσε τις δυνάμεις της με την adventure influencer Lexie Alford, γνωστή και ως “Lexie Limitless”, για να συνεχίσει την κληρονομιά της Wanderwell επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της εξερεύνησης με ένα φιλόδοξο ταξίδι σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας το νέο ηλεκτρικό SUV Ford Explorer.

Την αποστολή της Ford και της Lexie σε όλο τον κόσμο ανέλαβε να επικοινωνήσει το agency AMV BBDO προβάλλοντας ταυτόχρονα το Ford Explorer με μηδενικές εκπομπές ρύπων, στην διαφημιστική ταινία «Exploring Reinvented».

Ακριβώς όπως η Ford υποστήριξε την Wanderwell τη δεκαετία του 1920, η αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάζεται με τη Lexie Limitless σε αυτό το ταξίδι του 21ου αιώνα για να ενθαρρύνει κάθε σύγχρονο εξερευνητή με πάθος για βιώσιμα ταξίδια και επίσης για να παρουσιάσει τι είναι πραγματικά δυνατό να κάνει σήμερα ένα ηλεκτρικό όχημα.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της AMV BBDO.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.