02 Μάι 2024
READING

Το τοστ είναι αγάπη για την Καραμολέγκος και την Frank & Fame

1 MIN READ

Το τοστ είναι αγάπη για την Καραμολέγκος και την Frank & Fame

Το τοστ είναι αγάπη για την Καραμολέγκος και την Frank & Fame

Ένα καλοφτιαγμένο φαγητό, με ποιοτικά υλικά, μπορεί να κρύψει μέσα του όλη την αγάπη που νιώθει ένας γονιός για το παιδί του. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα ζεστό τοστ που προσφέρει ένας πατέρας στην κόρη του.

Κάθε αφράτο τοστ Καραμολέγκος Σταρένιο με Προζύμι, περιέχει αγάπη στην επιλογή των πιο αγνών υλικών. Αγάπη με Καθαρή Ετικέτα που πιστοποιεί κάθε λαχταριστή μπουκιά. Κυρίως όμως, κάθε τοστ περιέχει την αγάπη κάθε ανθρώπου που το προσφέρει.

Με αυτό το concept και το tagline “Δεν είναι το τοστ. Είναι η αγάπη” βρίσκεται σε οnline και οffline περιβάλλον η καμπάνια την οποία δημιούργησε η Frank & Fame για το ψωμί για τοστ Kαραμολέγκος. Σύμφωνα με την καμπάνια αναδεικνύεται ότι το απλό, καθημερινό τοστ είναι ένας αγωγός συναισθήματος ανάμεσα σε αυτόν που το προσφέρει και σε αυτόν που το δέχεται.

Πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού είναι ένας άνδρας, ο οποίος, όταν, χαράματα, διαπιστώνει ότι έχει τελειώσει το ψωμί για τοστ, βγαίνει όπως-όπως στο κρύο για να προμηθευτεί. Και αυτό διότι δεν θέλει να αφήσει τη μικρή του κόρη να φύγει για το σχολείο χωρίς τοστ.

Την παραγωγή πραγματοποίησε η Stefi Productions σε σκηνοθεσία Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και μουσική Rabbeats Music.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.