30 Απρ 2024
READING

Για την Κατσέλης και την McVictor & Hamilton “το ψωμί είναι η αρχή”

2 MIN READ

Για την Κατσέλης και την McVictor & Hamilton “το ψωμί είναι η αρχή”

Για την Κατσέλης και την McVictor & Hamilton “το ψωμί είναι η αρχή”

Ως μια άλλη Θεογονία, η Κατσέλης Αρτοποιήματα φροντίζει μέσα από μια νέα καμπάνια με την υπογραφή της McVictor & Hamilton, να επικοινωνήσει στους καταναλωτές τη γέννηση του ψωμιού και τη διαχρονική αξία του.

Το ψωμί είναι ένα από τα πιο απλά καθημερινά τρόφιμα, αλλά ταυτόχρονα τόσο βασικό, τόσο αρχέγονο και τόσο συνυφασμένο με τη διατροφική μας παράδοση, που αποκτά μια διάσταση υπερβατική. Αυτή η σκέψη έγινε η αρχή για τη δημιουργία μιας πολύ ατμοσφαιρικής τηλεοπτικής καμπάνιας για την Κατσέλης, από τη McVictor & Hamilton.

Η Γη, το νερό, η φωτιά και το ανθρώπινο πνεύμα βρίσκονται σε μια διαρκή αλληλεπίδραση που οδηγεί στην παρασκευή του ψωμιού. Αυτή η αλληλουχία γεγονότων περιγράφεται μέσα από μια κινηματογραφική ματιά, σε ένα σποτ που εστιάζει στους ήχους και τα συναισθήματα, διαποτισμένο με την κατάνυξη που επιβάλλουν οι ημέρες πριν την Ανάσταση και το Πάσχα.

Όλα αυτά τα στοιχεία έρχονται να αναδείξουν το ψωμί σε απόλυτο πρωταγωνιστή, την ίδια στιγμή που η Κατσέλης Αρτοποιήματα εξηγεί με τον πιο εύγλωττο τρόπο τις αρχές σύμφωνα με τις οποίες φτιάχνεται το ψωμί της εδώ και 45 χρόνια.

Τα γυρίσματα της καμπάνιας πραγματοποιήθηκαν στη Μάνη και τη Μονεμβασιά. Η καμπάνια που προβάλλεται ήδη σε τηλεόραση και digital μέσα, δημιουργήθηκε και επιμελήθηκε η McVictor & Hamilton, ενώ την παραγωγή της ανέλαβε η Stefi Productions με σκηνοθέτη τον Γιώργο Ζαφείρη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.