02 Μάι 2024
READING

Birra Viola: Από την Ιταλία στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την ProDrinks

2 MIN READ

Birra Viola: Από την Ιταλία στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την ProDrinks

Birra Viola: Από την Ιταλία στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την ProDrinks

Birra Viola

Από το χρώμα, στη μουσική.

Από ένα γυναικείο όνομα, σε ένα υπέροχο λουλούδι.

Από την Ιταλία…στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την ProDrinks

Η ProdDrinks εμπλουτίζει το portfolio εκλεκτών ποτών που διαθέτει στην ελληνική αγορά και συστήνει στο ελληνικό κοινό την Birra Viola. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη, premium μπύρα, που εκφράζει απολύτως την χώρα προέλευσής της, την Ιταλία: πλούσια σε μοναδικά τοπία, κουλτούρα, ιστορία, παραδόσεις, ιδιαιτερότητες και ομορφιά, δίνει στην Viola την δημιουργική και εκλεπτυσμένη της ταυτότητα η οποία εμπερικλείεται στη εμβληματική της φιάλη.

Κάθε Birra Viola έχει τη δική της γεύση και απολαυστική προσωπικότητα αλλά όλες μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά και αρετές: την εξαιρετική ποιότητα και γεύση, όπως αυτή προκύπτει από την επιλογή αρίστης ποιότητας λυκίσκου και πρώτων υλών, αλλά κυρίως, από το αγνό νερό πηγής, θεμελιώδες στοιχείο και συστατικό της μπύρας.

Δες. Πιες. Ζήσε

Γνωρίστε και απολαύστε 3 μοναδικές, premium ετικέτες.

Bionda Lager 75cl | Alcohol: 5,6% Vol

Οι premium ποικιλίες λυκίσκου, καθώς και η επιλογή διαφορετικών τύπων ανοιξιάτικου κριθαριού, δίνουν στην Bionda Lager μια ξηρή και αναζωογονητικά στρογγυλή γεύση, συνδυασμένη με έναν λευκό και διαρκές αφρό.

Bianca Blanche 75cl | Alcohol: 4,8% Vol

Η ιδιαιτερότητα της Bianca Blanche βρίσκεται στον γνωστό λυκίσκο τύπου Saaz, ο οποίος χαρίζει μια εκλεπτυσμένη πικρή νότα. Φυσικά αφιλτράριστη και εμπλουτισμένη με ένα μείγμα μπαχαρικών, όπως κόλιανδρο και φλούδες πορτοκαλιού, αντανακλά την φρεσκάδα της μπίρας Blanche με μια μοναδική Viola γεύση.

Rossa Red Ale 75cl | Alcohol: 6,6% Vol

Με χάλκινο έως κόκκινο χρώμα, συνδυασμένο με ένα λευκό και δυνατό αφρό. Η Rossa Red Ale με πλούσια πικάντικη γεύση, η οποία “αγκαλιάζει” τον ουρανίσκο δίνοντας μια στρογγυλή και διαρκή επίγευση.

Διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία και retailers σε όλη την Ελλάδα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.