02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Electricity-Free Beer Fridges

2 MIN READ

Trending Now: Electricity-Free Beer Fridges

Trending Now: Electricity-Free Beer Fridges

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Καθώς η κλιματική αλλαγή επιφέρει φαινόμενα που ανεβάζουν τη θερμοκρασία σε ακραία ύψη σε πολλά μέρη του κόσμου, υπάρχει ανάγκη να υποστηριχθούν οι χώρες που δεν έχουν τακτική πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια. Σύμφωνα με τη Statista η ζήτηση για κρύα ποτά στις αναπτυσσόμενες χώρες έχει αυξηθεί κατά περίπου 14% τα τελευταία 10 χρόνια. Την ίδια στιγμή που το 48% του αναπτυσσόμενου κόσμου δεν έχει πρόβαση στον ηλεκτρισμό.

Η Budweiser πιστεύει ότι η πρόσβαση σε κρύα ποτά και ροφήματα είναι θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου και όχι προνόμιο των λίγων ή περιττή πολυτέλεια.

Για να βοηθήσει τους καταναλωτές να δροσιστούν με βιώσιμο τρόπο, η Budweiser λάνσαρε μια μοναδική καινοτομία που ονομάζεται “Bud Ground Cooler”. Αυτός ο πρώτος στο είδος του ψύκτης δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την BETC Paris και τη frog και έχει τη δυνατότητα να ψύχει τα ποτά κάτω από 6°C χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Οι μηχανικοί των δύο εταιρειών εκμοντέρνισαν τα συστήματα ψύξης που είχαν αναπτύξει οι Αιγύπτιοι και οι Ινδοί κατά την αρχαιότητα χρησιμοποιώντας πήλινα δοχεία σε βάθος τεσσάρων μέτρων μέσα στο έδαφος.

Το “Bud Ground Cooler” δεν ψύχει απλώς με βιώσιμο τρόπο τις μπίρες, αλλά χάρη στο σχεδιασμό του αποτελεί και ένα σημείο σκίασης και κοινωνικοποίησης για όσους θέλουν να απολαύσουν μια κρύα μπίρα εν μέσω ζέστης. Η εταιρεία επέλεξε αυτόν τον τρόπο να προωθήσει τα προϊόντα της, αντί να υιοθετήσει τις συνήθεις μεθόδους διαφήμισης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.