03 Μάι 2024
READING

Η Ogilvy μάς δείχνει το ταξίδι της Cosmote στο Chrono(s)

1 MIN READ

Η Ogilvy μάς δείχνει το ταξίδι της Cosmote στο Chrono(s)

Η Ogilvy μάς δείχνει το ταξίδι της Cosmote στο Chrono(s)

Την εφαρμογή AR Cosmote Chronos παρουσιάζει η Cosmote, προϊόν της συνεργασίας της με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με τη στήριξη και του Μουσείου Ακροπόλεως, στο πλαίσιο της σύμβασης πολιτιστικής χορηγίας, με σκοπό να κάνει τα μνημεία του ιερού βράχου και των κλιτύων της Ακρόπολης, να «ζωντανεύουν».

Η εφαρμογή που διαθέτει και την ψηφιακή βοηθό-ξεναγό Κλειώ, παρουσιάζεται αναλυτικά μέσα από την καμπάνια λανσαρίσματος της Ogilvy, που προβάλλεται ήδη.

Μέσα από το σποτ, παρουσιάζεται αναλυτικά το πώς η εφαρμογή προσφέρεται δωρεάν στο ελληνικό και παγκόσμιο κοινό, στα κινητά τηλέφωνα και tablets. Το πώς αναδημιουργεί επιστημονικά τεκμηριωμένες, εικονικές ψηφιακές αναπαραστάσεις του Παρθενώνα, του τεμένους της Βραυρωνίας Αρτέμιδος και της Χαλκοθήκης, τα οποία δεν σώζονται σήμερα, του Ωδείου Ηρώδου Αττικού, των μνημείων της νότιας κλιτύος του Ιερού Βράχου, όπως φαίνονται από το Μουσείο της Ακρόπολης και εκθέματα του Μουσείου.

Με τις τεχνολογίες αιχμής, AR, VR και AI σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του δικτύου 5G, οι χρήστες της εφαρμογής που μπορούν να την κατεβάσουν από το Play Store και το Apple Store, έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να περιηγηθούν τη μοναδική ιστορία του Παρθενώνα και άλλων σπουδαίων μνημείων, είτε βρίσκονται στο Βράχο της Ακρόπολης είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.