02 Μάι 2024
READING

Trending Now: AI-Powered Chess Boards

1 MIN READ

Trending Now: AI-Powered Chess Boards

Trending Now: AI-Powered Chess Boards

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η ρομποτική σκακιέρα “GoChess” αποτελεί μια εξελιγμένη εκδοχή του επιτραπέζιου παιχνιδιού, που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες που έχουν οι φανατικοί παίκτες αλλά και οι αρχάριοι, ώστε να προσφέρει μια προσαρμοσμένη εμπειρία για όλους.

Το επιτραπέζιο παιχνίδι αποτελείται από μια τεχνολογικά εξοπλισμένη σκακιέρα που συνεργάζεται με τα πιόνια για να προσφέρει αυτόματες λειτουργίες όταν ένας χρήστης θέλει να παίζει μόνος του, ενώ παράλληλα παρέχει και δυνατότητες προπόνησης σε πραγματικό χρόνο ή και δυνατότητες για online παιχνίδι με άλλους παίκτες.

Η σκακιέρα αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης (AI) για να βοηθήσει τους παίκτες να μαθαίνουν κινήσεις και συστήματα, όταν παίζουν για εξάσκηση. Στο πλαίσιο αυτό τούς παρέχει προτάσεις με χρωματική κωδικοποίηση για μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία, δείχνοντάς τους τις σωστές κινήσεις, τις εναλλακτικές και τα σενάρια συστημάτων.

Η ρομποτική σκακιέρα “GoChess” συνεργάζεται με τη εφαρμογή για smartphone για να παρέχει στους παίκτες ζωντανή μετάδοση αγώνων σκακιού, για να παίζουν με άλλους εξ αποστάσεως ή απλώς για να αποκτούν πρόσβαση σε ασκήσεις προπόνησης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.