02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Coronaless

1 MIN READ

Campaign of the Day: Coronaless

Campaign of the Day: Coronaless

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Ο κανόνας του marketing επιτάσσει την απανταχού παρουσία του διαφημιζόμενου προϊόντος στις έντυπες διαφημίσεις. Σε μια πλήρη αποστροφή της πεπατημένης, η μπίρα Corona της Anheuser-Busch InBev αποφάσισε να πράξει το εντελώς αντίθετο, προκειμένου να ενθαρρύνει τους καταναλωτές στη Γερμανία, την Ουρουγουάη και τη Βραζιλία να ανακυκλώνουν.

Σε ένα σποτ που συνοδεύει την κυρίως έντυπη καμπάνια, με τίτλο “Επιστρέψαμε το μπουκάλι από αυτή τη διαφήμιση, επιστρέψτε το δικό σας”, οι θεατές βλέπουν την μπίρα να αφαιρείται ψηφιακά από τις έντυπες διαφημίσεις. Με αποτέλεσμα να μένει μόνο το αποτύπωμα του μπουκαλιού στην άμμο και οι κινήσεις των ανθρώπων που το κρατούν, μετέωρες.

Κάθε μία από τις πέντε διαφημίσεις της καμπάνιας Coronaless (δηλαδή χωρίς Corona), με την υπογραφή των David São Paulo και David Bogotá, υμνεί τη φύση και παρουσιάζει ένα τοπίο στην παραλία – ένα περιβάλλον πολύ χαρακτηριστικό της μάρκας Corona και μια υπενθύμιση για να διατηρούμε το φυσικό μας περιβάλλον καθαρό και χωρίς σκουπίδια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.