02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Sustainable Air Travel Concepts

1 MIN READ

Trending Now: Sustainable Air Travel Concepts

Trending Now: Sustainable Air Travel Concepts

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η ιδέα της Airbus Airspace Cabin Vision 2035+ παρουσιάστηκε ως μέρος του οράματος της μάρκας για το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών από το 2035 και μετά. Το όραμα για τα αεροπορικά ταξίδια περιλαμβάνει μειωμένο βάρος για την καμπίνα με τη χρήση βιονικών τεχνολογιών και τρισδιάστατης εκτύπωσης, ενώ οι επιβάτες θα προπαραγγέλλουν τα γεύματά τους πριν από την επιβίβαση σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων για να μειωθεί το βάρος και να υποστηριχθεί ο καλύτερος προγραμματισμός. Το ταξίδι θα επικεντρωθεί στη διαφάνεια με πρόσβαση σε άφθονα τεχνολογικά στοιχεία μαζί με πληροφορίες που σχετίζονται με το αποτύπωμα άνθρακα.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της ιδέας για την Airbus Airspace Cabin Vision 2035+ είναι ότι επιτρέπει στο εσωτερικό του αεροπλάνου να αλλάζει ανάλογα με την ώρα της ημέρας ή το μέρος του ταξιδιού. Ενσωματώνοντας στοιχεία που παραπέμπουν στη φύση ή γνώριμες εικόνες, η εταιρεία εκτιμά ότι θα προσφέρει μια πιο ήρεμη εμπειρία στους ταξιδιώτες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.