02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The Unboxing

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Unboxing

Campaign of the Day: The Unboxing

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Volvo Cars παρουσίασε το νέο μικρό πλήρως ηλεκτρικό SUV της, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να έχει το μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από οποιοδήποτε άλλο Volvo μέχρι σήμερα.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία “Small is Mighty” (το μικρό μέγεθος έχει τη δική του δύναμη) η Volvo συνεργάστηκε με το agency AKQA για να σχεδιάσει το λανσάρισμα του συγκεκριμένου μοντέλου σε διεθνές επίπεδο, επικεντρώνοντας την καμπάνια στα μεγάλα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου – σε πλήρη αντιδιαστολή με το μικρό μέγεθος του αυτοκινήτου.

Το λανσάρισμα έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον ίδιο τον CEO της Volvo Cars, Jim Rowan, ο οποίος μπήκε στην εταιρεία τον περασμένο Μάρτιο, που αναλαμβάνει να παρουσιάσει το νέο SUV σε ένα ιδιόρρυθμο παιχνίδι με το trend του unboxing. Μπορεί όμως να γίνει unboxing σε ένα αυτοκίνητο;

Ένας μίνι, ένας κανονικός και ένας γιγαντιαίος Jim Rowan δίνει την απάντηση, αναδεικνύοντας παιχνιδιάρικα τα βασικά χαρακτηριστικά του EX30 σε εξίσου αναλογικά μοντέλα του αυτοκινήτου.

Πριν από την πρεμιέρα του διαφημιστικού σποτ στο YouTube, η εταιρεία επέλεξε μάλιστα να το παρουσιάσει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με έναν ανορθόδοξο τρόπο: στέλνοντας μινιατούρες του μοντέλου EX30 σε επιλεγμένους influencers για να τις παρουσιάσουν ζωντανά την ημέρα του λανσαρίσματος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.