15 Μάι 2024
READING

Trending Now: Durable Adventure-Ready Tents

2 MIN READ

Trending Now: Durable Adventure-Ready Tents

Trending Now: Durable Adventure-Ready Tents

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Ως είδος, έχουμε προσαρμοστεί στη ζωή σε εσωτερικούς χώρους, επειδή είναι ευκολότερη και πιο άνετη. Με την πάροδο των αιώνων, κάναμε τους εσωτερικούς χώρους τόσο άνετους που δεν υπάρχει λόγος να βγούμε έξω, εκτός από τις περιπτώσεις εκείνες που αναζητάμε τη συγκίνηση μιας περιπέτειας στη φύση. Κάποιοι μπορεί να απολαμβάνουν περιστασιακά αυτή τη συγκίνηση, ενώ άλλοι προτιμούν την άνεση σε εσωτερικούς χώρους.

Η Space Acacia είναι μια σκηνή που εξυπηρετεί μοναδικά και τους δύο τύπους ανθρώπων. Σχεδιασμένη για να παρέχει κάθε άνεση σε εσωτερικό χώρο, η Space Acacia είναι ταυτόχρονα έτοιμη να προσαρμοστεί σε κάθε περιπέτεια, αφού είναι εύχρηστη, εύκολη στο στήσιμο και ανθεκτική, αφού έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στη ζέστη, τη βροχή, ακόμα και το χειμώνα.

Σχεδιασμένη από τον designer Donny Dong ξεχωρίζει για το συμπαγή της σχεδιασμό, αφού μπορεί να διπλωθεί και όταν ανοίξει, να μεταμορφωθεί γρήγορα και απλά σε ένα ευρύχωρο “καταφύγιο”. Συγκεκριμένα, παίρνει το σχήμα ενός εξαγώνου για να είναι σταθερή και να αντέχει τον άνεμο που έρχεται από όλες τις κατευθύνσεις. Εκτείνεται σε μεγαλύτερο ύψος από αυτό των παραδοσιακών σκηνών, ενώ η βάση θεμελίωσης είναι βαρέως τύπου για να μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικού είδους εδάφη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.