02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Cake Fake

2 MIN READ

Campaign of the Day: Cake Fake

Campaign of the Day: Cake Fake

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η KitchenAid διευρύνει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας με την τελευταία της καμπάνια που δημιούργησε το agency Zulu Alpha Kilo. Υιοθετώντας την τελευταία τάση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η KitchenAid ενώνει τις δυνάμεις της με την καλλιτέχνη κέικ April Julian από την εκπομπή του Netflix, “Is It Cake?”, για να επαναπροσδιορίσει τις συσκευές της και να τους δώσει τη μορφή κέικ. Μαζί, δημιούργησαν υπερρεαλιστικά αντίγραφα συσκευών KitchenAid, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού μίξερ της, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν βλέπει μια πραγματική συσκευή ή ένα αριστούργημα ζαχαροπλαστικής.

Η συνεργασία μεταξύ της KitchenAid και της April Julian έφερε μοναδικές δημιουργίες που θολώνουν τα όρια μεταξύ τέχνης και πραγματικότητας. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, η Julian μεταμόρφωσε σχολαστικά το κέικ σε αψεγάδιαστες μορφές επιλεγμένων συσκευών KitchenAid – μίξερ, κουζίνα και ψυγείο.

Με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις των social media, η συνεργασία της KitchenAid με την Julian και την Zulu Alpha Kilo, αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του δημοφιλούς brand να παραμένει στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και να εμπλέκεται με το κοινό της με συναρπαστικούς νέους τρόπους.

Παράλληλα με την προβολή της καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η KitchenAid προσκαλεί τους followers και τους λάτρεις της μαγειρικής να συμμετάσχουν με το να μοιραστούν τις δικές τους μαγειρικές εμπειρίες με τις δικές της συσκευές.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.