02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Envelope-Packaged Couch Designs

2 MIN READ

Trending Now: Envelope-Packaged Couch Designs

Trending Now: Envelope-Packaged Couch Designs

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η αναζήτηση για έπιπλα φιλικά προς το περιβάλλον φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της. Η απάντηση βρίσκεται στον “Couch in an Envelope” (καναπέ σε φάκελο) ο οποίος σχεδιάστηκε από το στούντιο SPACE10 και την Panter & Tourron ως μια βιώσιμη λύση επίπλων που δίνει προτεραιότητα σε μια πραγματικά μοντέρνα, φιλική προς το περιβάλλον αισθητική.

Ο καναπές αποτελεί εξάλλου ένα έπιπλο που συγκεντρώνει ως αντικείμενο πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχετικά η σύγχρονη βιομηχανία, όπως η βιωσιμότητα, η ευκολία μετακίνησης και πολλά άλλα. Το έργο αναπτύχθηκε με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI), στην οποία δόθηκε μια σειρά από προτροπές για να δημιουργήσει μια νέα προοπτική από την οποία θα ξεκινούσε την σύλληψη της ιδέας και την κατασκευή του επίπλου.

Ο καναπές ζυγίζει 10 κιλά και θα μπορούσε να μεταφερθεί εύκολα οπουδήποτε, ώστε να στηθεί στην τελική μορφή του, χάρη στη συσκευασία του. Ο ίδιος ο καναπές είναι κατασκευασμένος από ένα συνδυασμό αλουμινίου, αφρού μυκηλίου, νημάτων και υφασμάτων με βάση την κυτταρίνη – όλα υλικά που έδωσαν στο προϊόν ένα 100% ανακυκλώσιμο προφίλ.

Ως προς τη μορφή του, ο καναπές μπορεί να πάρει ατελείωτες μορφές και διατάξεις, χάρη στην ευελιξία και τη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης των μεμονωμένων κομματιών που τον συνθέτουν.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.